Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος Οικιστών Παλαιού Αγ. Αθανασίου μετά την καταδίκη στελεχών του δήμου Έδεσσας: «Φτάνει πια η απαξίωσή μας...»


Καταδικάστηκαν χθες από το Πλημμελειοδικείο Έδεσσας και μετά  από σχετική μήνυση που είχε καταθέσει ο Σύλλογος Οικιστών Παλαιού Αγίου Αθανασίου στο παρελθόν, τρεις εκ των τεσσάρων πρώην και νυν αιρετών του δήμου Έδεσσας που ήταν κατηγορούμενοι για μη εφαρμογή της νομοθεσίας σε ζητήματα υποδομών και διαβίωσης στο παραδοσιακό χωρίο.

Δήλωση του Ανδρέα Πολίτη

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών Παλαιού Αγίου Αθανασίου, Ανδρέας Πολίτης, μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης, προέβη προς την εφημερίδα μας στην παρακάτω δήλωση:
«Στόχος μας δεν ήταν η καταδίκη των αντιδημάρχων της διοίκησης του Δήμου Έδεσσας. Στόχος μας ήταν και παραμένει να αναδείξουμε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν 400 και πλέον οικογένειες, 100 επαγγελματίες και χιλιάδες επισκέπτες του κυριότερου χειμερινού της Β. Ελλάδας. Προβλήματα υποδομών και διαβίωσης. 
Αφού ο δήμος κρατάει κλειστά τ’ αυτιά του, μας άκουσε η ελληνική δικαιοσύνη και μας δικαίωσε. 
Είμαστε ανοιχτοί σε πραγματική συνεργασία, έχουμε προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του Οικισμού και είμαστε αποφασισμένοι να τα λύσουμε. 
Δρόμοι, καθαριότητα, πόσιμο νερό καθ΄ όλο το έτος, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και φυσικά ανταποδοτικότητα των υπέρογκων δημοτικών τελών, παραμένουν στην ατζέντα μας και θα προσπαθήσουμε να τα υλοποιήσουμε με την συνεργασία του δήμου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
Φτάνει πια η απαξίωσή μας από κάποιους λίγους δημοτικούς παράγοντες! Συνεχίζουμε με υπομονή και επιμονή!».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. κ.Πολίτη ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής δήμαρχος έδεσσας Τάκης Γιάννου εκθέτει σε καταδικαστικές αποφάσεις της δικαιοσύνης πρώην και νυν συνεργάτες του. Επικίνδυνη ανεπάρκεια. Υπομονή, έρχεται η αλλαγή μιας ακόμη μαύρης σελίδας του δήμου. Υπάρχουν και αυτοί που ακούν και κυρίως ενδιαφέρονται και θα στείλουν τον νυν δήμαρχο να κάνει παρέα το φίλο του Γιάννη Σόντρα στα καφενεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως τουλαχιστον τα 2 θεματα αφορουν πρωτοβουλιες και πολιτικες αποφασεις του καθε δημαρχου που δεν ηρθαν ποτε....

      Διαγραφή
  2. αντε να ρθει και η σειρα για τα νερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τραγικη πολιτικη του δημαρχου στις αιχμες του τουρισμου της περιοχης. καταρρακτες και αγ αθανασιος στο ελεος του θεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθουμε ομως εμεις ευτυχως με την συμπαρασταση και βοηθεια της ΠΚΜ....

      Διαγραφή
  4. Γιατί να ασχοληθεί με σας. Ασχολείται με το πανό στο δημαρχείο. Θέλει να κατέβει και δήμαρχος ο καημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικες επιλογες του καθε Δημαρχου με τι θ ασχοληθει. Βεβαια Βε καποιος επιθυμει και μπορει, ασχολειται με ολα φυσικα με προτεραιοτητα στην τοπικη αυτοδιοικηση και στην καλυτερευση της καθημερινοτητας των πολιτων του...

      Διαγραφή
  5. Τα πουλακια του τακη θα σφυριζουν αδιαφθορα ξανα και ξανα μεχρι να κρυφτουν στα λαγουμθα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.