Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Λαογραφική Εταιρεία Ν Πέλλας καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια


Η Λαογραφική Εταιρεία καλεί τα μέλη της και όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια της Πέλλας και της Έδεσσας.

Η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο γειτονικό κράτος, με σλαβική (βουλγαρική κυρίως) και αλβανική σύνθεση, αποτελεί βιασμό της Ιστορίας. Ταυτόχρονα, η αναγνώριση «μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας αποτελεί καταπάτηση των κανόνων της εθνολογίας και της γλωσσολογίας.

Η «λύση» αυτή όχι μόνο δεν λύνει κανένα πρόβλημα, αλλά δημιουργεί ακόμα πιο πολύπλοκα και χειρότερα.

Επιτέλους, ας νοιαστούμε για τα δικαιώματα των χιλιάδων Ελλήνων της Δημοκρατίας των Σκοπίων και να αρνηθούμε τα παιχνίδια της βουλγαρικής προπαγάνδας που κρύβεται πίσω από όλα αυτά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δεν πήρατε χαμπάρι ότι αναγνωρίστηκε από όλα τα κράτη σκέτο Μακεδονία και είναι μια ευκαιρία για μας να μπεί και συνθετικό; Αλλά που να πάρετε, το θέμα αυτό για μερικού από εσάς έγινε τρόπος ζωήε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.