Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις δύο μελών συμμορίας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στη Θεσ/νίκη (φωτο)


Συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-06-2018), δύο (2) αλλοδαποί – μέλη συμμορίας, ηλικίας 32 και 37 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στο Κολχικό Θεσσαλονίκης, σε αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο (2) συλληφθέντες, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά εννέα (9) αλλοδαπών (4 εκ των οποίων εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών) οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί, εισήλθαν παράνομα από την ελληνοτουρκική μεθόριο (Νομός Έβρου), ενώ για τη μεταφορά τους κατέβαλαν χρηματικό ποσό σε έτερο μέλος του κυκλώματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.