Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Τοπικές χαλαζοπτώσεις


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ισχύει από αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 ως και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους προβλέπονται από αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018. 

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018:
Τις προμεσημβρινές ώρες τα βορειότερα νησιά του Ιονίου. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η Δυτική και Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Από τις μεσημβρινές ώρες η Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες η Ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Βόρεια Εύβοια. 

2. Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018:  
Τις πρωινές ώρες η Χαλκιδική, η Ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Βόρεια Εύβοια και τις απογευματινές κυρίως ώρες τα ηπειρωτικά πλην Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

3. Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018:
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

4. Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018:
Τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.