Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Εντάχθηκε στο ΠΔΕ το έργο Προμήθεια εξοπλισμού του Κλειστού Κολυμβητηρίου της Έδεσσας


Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2018 το έργο «Προμήθεια εξοπλισμού αναβάθμισης  του κλειστού  Κολυμβητηρίου Έδεσσας», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε σήμερα 4-6-2018 με την υπ’ αριθ. πρωτ. 59531 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης η ένταξη στον φετινό προϋπολογισμό (2018) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το έργο της αναβάθμισης του εξοπλισμού του Κολυμβητηρίου Έδεσσας, συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.
Οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Κολυμβητήριο της Έδεσσας συμβάλουν στην αναβάθμιση, την βελτίωση, τον εκσυγχρονισμό, την ανάδειξη και την ανάπτυξη των ήδη υφιστάμενων υποδομών του.  Η ενίσχυση των υποδομών του Κολυμβητηρίου Έδεσσας κρίνεται επιτακτική δεδομένου ότι αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες της αθλητικής και της μαθητικής κοινότητας ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, καθώς κανένας άλλος δήμος δεν διαθέτει κολυμβητήριο. Η τεχνική μελέτη για την υλοποίηση των παρεμβάσεων εκπονήθηκε από τον Δήμο Έδεσσας και κατατέθηκε από την κ. Τζάκρη στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη τον Νοέμβριο του 2017 και η χρηματοδότηση του έργου αυτού θα πραγματοποιηθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του φετινού προϋπολογισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ η εκταμίευση του σχετικού ποσού θα γίνει στο προσεχές χρονικό διάστημα.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τον Δήμο Έδεσσας ώστε να προχωρήσει ο Δήμος άμεσα στην εκταμίευση του ποσού για την δημοπράτηση του έργου.
Η κ. Τζάκρη ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού διότι η αναβάθμιση των υποδομών του Κολυμβητηρίου Έδεσσας θα καλύψει τις τοπικές αθλητικές ανάγκες ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, η οποία δεν διαθέτει καμία άλλη αντίστοιχη υποδομή.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση σια την ένταξη του έργου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αντε και δημαρχος εδεσσας ντορκα. Ο γιαννου και ο βοηθος του σιμος θα σε στηριξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.