Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψήφισμα Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας: H Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική


Με το παρόν ψήφισμα δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας στην ονομασία του γειτονικού κρατιδίου των Σκοπίων με τον όρο «Μακεδονία» ή οποιουδήποτε όρου που συνιστά παράγωγο ή σύνθετο του ονόματος της Μακεδονίας, διότι αποτελεί παραχάραξη της ιστορίας μας.
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 19:30 στην Πέλλα, προκειμένου να δηλώσουμε την πλήρη αντίθεση μας στη χρησιμοποίηση του ονόματος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

ΔΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κρίμα οι καθηγητές που διδάσκουν τα παιδιά μας να ενισχύουν τον σκοταδισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοταδιστής είσαι και φαίνεσαι από χιλιλιόμετρο, ανθέλληνα, προδότη. Αν έχεις τα κότσια έλα στο συλλαλητήριοτης Πέλλας και μίλα μπροστά στους Μακεδόνες.

      Διαγραφή
    2. ..........ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΗΣ,Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ,Η ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 'ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ΄ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΑΙΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΡΙΦΥΛΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΗΣ ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ,ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΑΚΙ.

      Διαγραφή
  2. Με την προετοιμασία τνω μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις αποκλειστικά υπευθυνοι είναι οι φροντιστές. Για τις εξετάσεις ξένων γλωσσών που εγιναν το Μάιο υπεύθυνοι οι φροντιστές. Αρα για εσάς μένει να ασχοληθητε μετα εθνικά θέματα παρόλο που η εξωτερική πολιτική δεν είναι η δουλειά σας.Προφανώς είστε για τα θέματα αυτά πολύ ευαίσθητο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο ποτε θεωρειται σκοταδισμος να αγωνιζεσαι για το δικιο της πατριδας σου? Αν οι καθηγητες προσφερουν μονο στειρες γνωσεις χωρις ηθος και "ψυχη" χωρις να καταφερουν εστω και λιγο να ευαισθητοποιησουν και να προβληματισουν τους μαθητες για διαφορα θεματα που αφορουν και το παρον αλλα και το μελλον τους,το προσωπικο, το κοινωνικο το εθνικο ε τοτε θα ειναι μονο "φροντιστες"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.