Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Mέχρι 20 Ιουλίου οι αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις Ιουλίου 2017 στα ροδάκινα


Μέχρι τις 20 Ιουλίου η πληρωμή για τις ζημιές από βροχοπτώσεις Ιουλίου 2017 στα ροδάκινα , επιβεβαίωσε πάλι ο Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκος Αντώνογλου

Μέχρι τις 20 Ιουλίου θα πληρωθούν οι ζημιές από τις περσινές βροχοπτώσεις στα ροδάκινα, εκτίμησε ο γ.γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκος Αντώνογλου, στη διάρκεια του συνεδρίου για το ροδάκινο το απόγευμα της Παρασκευής στο Αιγές Μέλαθρον, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ροδάκινου του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας.

«Είμαι σε καλό δρόμο. Ρισκάρω λέγοντας την ημερομηνία, ωστόσο πιστεύω ότι θα πέσω μέσα», είπε ο γ.γ., που χαιρέτισε το συνέδριο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Προς τη η ανακοίνωση από εσάς κύριε Σηφάκη;τα έως αφήστε τα είναι υποχρέωση τους να τα πληρώσουν και μην μας το παρουσιάζεται σαν να κάνετε Χάρι στους αγρότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σηφακη εισαι αλλου στην κοσμαρα σου με την ψήφο σου σημερα βαζεις ταφοπετρα στην Μακεδονία . και μιλας για ροδακινα το εχεις παραξευτελισει. σανο σανο. εχεις κανταντισει περιγελως στην Αλμωπια. να μου κοπουν τα χερια που ψηφισα το κόμμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ.
    ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ Η΄ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΒΛΕΠΕ ΤΖΑΚΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.
    ΕΚΕΙΝΗ ΟΤΑΝ ΣΦΥΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ: ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.
    ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ξεσκισε ο Τσιπρας και ο Κοτζιας, περαστικα

      Διαγραφή
    2. Ετοιμάσου για το πραγματικό ξέσκισμα, είναι πολύ κοντά!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.