Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mε παλμό, πάθος και μαζικότητα το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αλμωπία (βίντεο)


Με μεγάλη μαζικότητα,  με παλμό και πάθος πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Αριδαία (πλατεία Αγγελή Γάτσου), η συγκέντρωση - διαμαρτυρία για τη συμφωνία των Πρεσπών, που διοργάνωσαν πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.
Η αρχική συγκέντρωση έγινε στο Δασάκι Αριδαίας και στη συνέχεια, με πορεία, οι πολίτες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο κατευθύνθηκαν στην πλατεία Γάτσου, σημείο της κεντρικής διαμαρτυρίας. 
Εκεί απηύθυναν χαιρετισμό ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αριδαίας, Αρχιμανδρίτης Στέφανος Δέβρελης (εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη  Ιωήλ που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Ι.Μ. Αγίου Ιλαρίωνα Προμάχων Παΐσιος.
Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο δικηγόρος Δημήτρης Κίτσος, ενώ την εκφώνηση του ψηφίσματος έκανε η Ολυμπία Χουρσόγλου.
Το σχετικό ψήφισμα κατά της συμφωνίας υπέγραψαν πάνω από 40 φορείς από την ευρύτερη περιοχή.
Μεταξύ άλλων, παραβρεθήκαν ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης, ο βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Σαχινίδης, oι Δήμαρχοι Έδεσσας και Αλμωπίας, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, δημοτικοί σύμβουλοι, αρκετοί ιερείς από την Αλμωπία, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων και πλήθος πολιτών.

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com: 
silalitirioaridaia
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Μπράβο Μπίνο Μακεδονομάχε, πήρες από το χεράκι και τον Ν2 του fb Γιάννου τον Πανόμακεδονομάχο και πήγατε πρώτοι μούρη στο συλλαλητήριο για φωτογραφίες. Όσο και να μοστράρετε δεν σας πιστεύει κανένας για τα αγνά σας αισθηματία. Το δείξατε με πράξεις και έργα τα οποία είχαν σκοπό μόνο την προβολή σας και όχι την καλυτέρευση του δήμου σας. Για αυτό φροντίστε την άλλη φορά να μην πηγαίνετε στα συλλαλητήρια, αλλά κοιτάξτε πως θα επιλύετε τα προβλήματα των δημοτών σας. Όσο για το εθνικό μας θέμα θα το λύσει ο λαός μόνος του, όπου μπλεχτήκατε τα κάνατε να μην πω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον μπινο και τον γιαννου οι πολιτες ήδη τους καταδικασαν για την αλλαζονεια τους. εχουν και προσωπικους φωτογραφους

      Διαγραφή
    2. Έλεος παιδιά ο αγώνας είναι για την Μακεδονία αφήστε τα υπόλοιπα

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ μαζί σου ο αγώνας είναι για την Μακεδονία και συγχαρητήρια στους συλλόγους και ομιλητές, τα υπόλοιπα όμως δεν πρέπει να τα αφήνουμε ασχολίαστα. Ο ρόλος των δημάρχων Αριδαίας και Έδεσσας στο ιστορικό και τραγικό λάθος και όχι μόνο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο αθώος δεν είναι. Όπως φυσικά και η παρουσία του Πατούλη σχεδόν σε όλα τα συλλαλητήρια. Ο καθένας έχει 2 και 3 προσωπικούς φωτογράφους σε κάθε εκδήλωση για την Μακεδονία μας. Ο Αριδαίος Μακεδόνας να επισκευάσει πρώτα τις λακκούβες στη πόλη του, και να κοιτάξει τα χωριά προς τον Αρχάγγελο και ο άλλος ο Μακεδονομάχος ο Εδεσσαίος να σταματήσει τα διασυνοριακά προγράμματα με τους Σκοπιανούς και μετά ας βγουν όσες φώτο θέλουν. Πολιτικά κολπάκια με ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα αλλού.

      Διαγραφή
    4. Παιδια πλήγωσαν την Μακεδονία μας μάτωσαν την καρδιά μας αφήστε τα υπόλοιπα στης εκλογές θα τους στείλουμε εκεί που πρέπει όλους

      Διαγραφή
  2. Κύριε Σηφάκη έχετε να πείτε κάτι μήπως θα μας πείτε φασίστες πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να έρθουν να τα μαζέψουν οι βορειομακεδονες σύντροφε

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.