Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ΤΑP ανατασκευάζει τις παιδικές χαρές στο Δήμο Χαλκηδόνος

Μετά την υποβολή και έγκριση σχετικού αιτήματος του  Δήμου Χαλκηδόνας προς τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) AG, το οποίο είχε την προσωπική στήριξη του Δημάρχου κ. Ιωάννη Τσουκνιδά, ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου της ανακατασκευής 27 συνολικά παιδικών στον Δήμο Χαλκηδόνος. Αυτές οι παιδικές χαρές, αποξηλώθηκαν με την Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου υπ’ αρ. 35/2017 (ΑΔΑ: 6ΧΕΙΩΗ2-75Ξ), βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα του ΤΑΡ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ | Ανάπτυξη Τοπικών Υποδομών, που με τη σειρά του είναι μέρος των εκτεταμένων Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων τις οποίες το Έργο υλοποιεί στις κοινότητες από τις οποίες διέρχεται, απαντώντας σε ανάγκες  των τοπικών κοινωνιών.
Οι εργασίες ανακατασκευής της πρώτης παιδικής χαράς ξεκίνησαν την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στο Μ. Μοναστήρι. Από πλευράς Δήμου, στο εργοτάξιο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Τσουκνιδάς, ο Αντιδήμαρχος Τ.Ε & Ε.Ε. κ. Ιωάννης Παπαμιχαήλ και ο πρόεδρος της κοινότητας Μ. Μοναστηρίου κ. Αθανάσιος Μετλάρης, προκειμένου να δοθεί το σήμα έναρξης των εργασιών. Τον ΤΑΡ εκπροσώπησαν η κα Βασιλική Σωτηροπούλου - Διευθύντρια Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων, ο κ. Ιωάννης Γεωργιάδης – Υπεύθυνος Κατασκευής Έργων Υποδομής, και ο κ. Αθανάσιος Σκρέκας – Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών για την Κεντρική Μακεδονία. 
Ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το σύνολο των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη των εργασιών, μετά από 12 μήνες κοπιώδους προετοιμασίας και στενής συνεργασίας, για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού των συνεργείων, και ιδιαιτέρως για τα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνονται και τηρούνται στο εργοτάξιο. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως είναι ιδιαιτέρως ευτυχής για την υλοποίηση ενός έργου, το οποίο έχουν μεγάλη ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες. Ο Δήμος θα παραδώσει στους μικρούς μας δημότες, σύγχρονους και υψηλής αισθητικής χώρους στους οποίους θα μπορούν πλέον να παίζουν με ασφάλεια. Τέλος, σημείωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένος, γιατί πλέον παίρνει σάρκα και οστά ένα έργο που ο ίδιος και οι συνεργάτες του πίστεψαν πολύ και για την υλοποίηση του οποίου εργάστηκαν σκληρά.
Αυτήν την στιγμή, εκτός από την παιδική χαρά του Μ. Μοναστηρίου, εργασίες εξελίσσονται και στην παιδική χαρά του Λουδία. Την Δευτέρα 25-06-2018, επίσης, αναμένεται να ξεκινήσει η ανακατασκευή δύο παιδικών χαρών στον Άγιο Αθανάσιο. Εξάλλου χθές, ο κ. Τσουκνιδάς υπέγραψε το πρωτόκολλο εισόδου σε άλλες πέντε παιδικές χαρές, ήτοι στο Πρόχωμα, τον Καστανά, τον Ακροπόταμο, την Γέφυρα, τις εργατικές κατοικίες των Κουφαλίων, ενώ αναμένεται άμεσα η εκκίνηση των εργασιών και στις υπόλοιπες παιδικές χαρές του Δήμου μας.   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…