Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Έδεσσα (βίντεο)


Με παλμό πραγματοποιήθηκε χθες 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30 συλλαλητήριο στην Πλατεία των Μικρών Καταρρακτών στην Έδεσσα με αφορμή την ονοματοδοσία της γείτονα Χώρας.
Οι πολίτες χωρίς κάποια κομματική ή άλλης μορφής «πειθαρχία» έδωσαν το παρών, στέλνοντας μήνυμα στη Κυβέρνηση να σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει ερήμην τους για το όνομα. Την κάλεσαν να διαπραγματευτεί το όνομα του Κράτους των Σκοπίων, μη αποδεχόμενη οποιονδήποτε συμβιβασμό ή υποχώρηση που θα δημιουργήσει στο μέλλον προβλήματα για την εδαφική κυριαρχία της Πατρίδας μας.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κκ Ιωήλ, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αηδονά, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλης, και οι Δήμαρχοι Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας κ. Γιάννου, Μπίνος και Ιγνατιάδου. 
Ο κεντρικός ομιλητής κ. Θεοφάνης Μαλκίδης με απλό αλλά μεστό και κατανοητό λόγο, χωρίς δυσνόητους επιστημονικούς ορισμούς, διχαστικές εξάρσεις και πολιτικές κορώνες, χρησιμοποιώντας παλαιά αλλά και επίκαιρα ιστορικά παραδείγματα κέρδισε όλο το ακροατήριο. Τεκμηρίωσε γιατί, σε καμία απολύτως περίπτωση και με οποιαδήποτε μορφή, δεν πρέπει να εκχωρηθεί το όνομα Μακεδονία. 
Στο τέλος έψαλαν όλοι μαζί τον Εθνικό μα Ύμνο ενώ κατόπιν ακολούθησαν χοροί της τοπικής μας Παράδοσης

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

siledesa sileks


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.