Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To γλέντι του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών "Η Πέλλα" (φωτο)


Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 6  Ιουνίου και ώρα 8:30 στο τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), το  γλέντι που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ» σηματοδοτώντας την λήξη της φετινής χρονιάς. 
Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Γ κ. Γιώργος Δόντσιος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και  ευχαρίστησε ολόψυχα τα παιδιά, τους χορευτές, τους γονείς, τα μέλη και τους χορηγούς μας, που στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας παρόλο το  δυσμενές οικονομικό κλίμα της πατρίδας μας.  
Η ορχήστρα πλαισιώθηκε από τους Παύλο Ματρακούλια (κλαρίνο) ,Βαλέριο (σαξόφωνο),  Αντώνη Παπαδόπουλο και Ρώμα Σαράντη (κρουστά),   Ζιμπίδη Δημήτρη (πλήκτρα-τραγούδι), Τζανέτη Δημήτρη (κιθάρα- τραγούδι ), Χερχελετζή Παναγιώτη (μπουζούκι-τραγούδι) και Τάσο Αλευρούδη ( τραγούδι). Ο  Όμιλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές που μας στηρίζουν ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια.
Το Δ. Σ. ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ενισχύοντας και με αυτό τον τρόπο τον όμιλό μας,  τους μουσικούς-τραγουδιστές που συμμετείχαν για τη βοήθεια και τη στήριξη προς το σύλλογό μας, το τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), σε όλους όσους μέσα από τα blogs και τα ΜΜΕ κοινοποίησαν την εκδήλωση. Η συμπαράσταση όλων σας μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας. 
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι. 
Με εκτίμηση Το ΔΣ







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπράβο. Εμείς στη Πέλλα και εσείς..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα, δεν ντρέπεστε; Την ώρα του συλλαλητήριου κάνετε χορό; Και λέγεστε Πέλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.