Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η καλαθοσφαιριστική Ακαδημία των "Ικάρων" Γιαννιτσών θα συμμετέχει στο Tzioni Summer Basketball Camp


Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η μπασκετική Ακαδημία των "Ικάρων" Γιαννιτσών θα συμμετέχει στο Tzioni Summer Basketball Camp στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Τζιώνη στην ακτή Κερδυλλίων του Δήμου Αμφίπολης Νομού Σερρών .

Και η φετινή συμμετοχή των αθλητών-τριών των "Ικάρων" στο καλύτερο μπασκετικό camp της Β.Ελλάδας από τις 17-23 Ιουνίου 2018 έχει ενθουσιάσει τα παιδιά της Ακαδημίας αποδεικνύοντας ότι διασκέδαση και μπάσκετ πάνε μαζί!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, ομιλίες από τους προπονητές, μπάνιο στη θάλασσα και την πισίνα, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και εκπλήξεις, χάπενινγκ, καθώς και γκεστ εμφανίσεις διάσημων αθλητών της καλαθοσφαίρισης. 

Οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών μάλιστα πάντοτε διακρίνονται- ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά- κερδίζοντας κατά παράδοση τους ατομικούς διαγωνισμούς ατομικών βολών και τριπόντων.

"...Στο απαιτητικό πρόγραμμα του camp τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν με την ψυχή τους το άθλημα που αγαπούν και να διδαχθούν ασκήσεις ανάπτυξης των βασικών τεχνικών,τακτικών και κινητικών δεξιοτήτων, απαραίτητων για ατομική και ομαδική βελτίωση, για την ανάπτυξη της μπασκετικής ευφυΐας και της φυσικής κατάστασης, απαραίτητων στοιχείων ενός ολοκληρωμένου αθλητή-τριας σε διαφορετικά μάλιστα περιβάλλοντα όπως γήπεδο, θάλασσα, πισίνα και παραλία.Όταν αυτό γίνεται σε συνδυασμό με μιά όαση χαράς, ψυχαγωγίας, ατελείωτου παιχνιδιού και με ασφάλεια, τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!" σημειώνει ο Σπόντης Νίκος , προπονητής των "Ικάρων" Γιαννιτσών. 

Πληροφορίες : Σπόντης Νίκος 6974 914 053



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.