Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοπρατούνται μελέτες και έργα ηλεκτροφωτισμού περίπου 200.000,00 € από την ΠΕ Πέλλας


Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Π.Κ.Μ. οι εισηγήσεις της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά που αφορούν δύο (2) μελέτες και ένα (1) έργο ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας.

Συγκεκριμένα, άμεσα δημοπρατούνται τα παρακάτω:

1. «Μελέτη Σηματοδότησης Κόμβου Σκύδρας – Σεβαστειανών» προϋπολογισμού 20.541,13 €
2. «Μελέτη κόμβων οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» προϋπολογισμού 145.013,86 € και
3. «Ηλεκτροφωτισμός γέφυρας Μελισσίου Π.Ε.Ο.» προϋπολογισμού 30.000,00 €.

«Ο ηλεκτροφωτισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της γενικότερης συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας και εργαζόμαστε για την βελτίωσή του με γνώμονα την ασφαλή βατότητα κατοίκων και επισκεπτών. Το επίπεδο συνεργασίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι τέτοιο, ώστε, σύντομα θα έχουμε κι άλλες εγκρίσεις και δημοπρατήσεις στο πλαίσιο της υλοποίησης του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού» ανέφερε σε σύντομη δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΚΥΡΙΑ ΑΗΔΟΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΑΨΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ηλεκτροδότηση στην διασταύρωση της Πέλλας τι θα γίνει αξιότιμη κυρια αντιπεριφερειάρχη; Κλεινουν 3,5 χρόνια στο απολυτο σκοτάδι! Γιατί τόση αδιαφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.