Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθησαν 4 Τούρκοι στον Έβρο - Δεν είχαν άδεια, τι δήλωσαν


Στον εισαγγελέα Ορεστιάδας οδηγήθηκαν σήμερα τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν χθες σε απαγορευμένη ζώνη στα σύνορα του Έβρου.
Οι τέσσερις Τούρκοι εντοπίστηκαν να κινούνται χθες το απόγευμα στην παρέμβρια περιοχή μεταξύ Σοφικού και Ρηγίου και συνελήφθησαν καθώς δεν είχαν σχετική άδεια.
Οι δύο δήλωσαν δημοσιογράφοι και ότι πέρασαν στο ελληνικό έδαφος για να καλύψουν δημοσιογραφικά την υπόθεση της μητέρας με τα τρία παιδιά τουρκικής υπηκοότητας που αγνοούνται μετά την ανατροπή βάρκας η οποία διέσχιζε τον ποταμό Έβρο με συνολικά εννέα επιβάτες.
Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ανέφεραν ότι είναι φίλοι της οικογένειας των αγνοουμένων και συνόδευαν τους δημοσιογράφους.
Σε βάρος και των τεσσάρων έχει σχηματιστεί δικογραφία για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας και των παιδιών
Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό μίας γυναίκας και τριών ανήλικων παιδιών τουρκικής υπηκοότητας, που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Τετάρτης στον ποταμό Έβρο, καθώς η βάρκα στην οποία επέβαιναν μαζί με άλλα πέντε άτομα ανετράπη.
Οι έρευνες των κλιμακίων της αστυνομίας διεξάγονται στον ποταμό Έβρο, αλλά και στην ξηρά. Στη βάρκα επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, όλοι Τούρκοι υπήκοοι.
Οι πέντε από τους επιβάτες, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο μετά το συμβάν και διεσώθησαν, δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές ότι μαζί τους στη βάρκα βρίσκονταν άλλα τέσσερα άτομα, μία γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.