Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μετάλλια για τον ΝΟΓ στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων 2018


Ένα ακόμη Χάλκινο μετάλλιο ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών  στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων 2018 και ένα Ασημένιο στην κατηγορία Α.Με.Α.

Στο πλήρως ανακαινισμένο κωπηλατικό κέντρο των Ιωαννίνων και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, διεξήχθη στις 14 και 15 Ιουλίου η Β΄ φάση του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων και Α.Με.Α., με την συμμετοχή περισσοτέρων από 300 αθλητών-τριών από 28 σωματεία όλης της χώρας. 
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών πήρε μέρος στους αγώνες αυτούς με 6 αθλητές και αθλήτριες σε 5 πληρώματα στις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων και κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο που, μαζί με τα μετάλλια της Α’ Φάσης (ασημένιο και χάλκινο), τον κατέταξαν στην 14 θέση του πίνακα μεταλλίων. Συμμετοχή είχε επίσης και στην κατηγορία Α.Με.Α. με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στο σκιφ.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων του Ομίλου:
Δεύτερη θέση και Ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ Α.Με.Α. με τον Σταύρο Παπαδόπουλο.
Τρίτη θέση και Χάλκινο Μετάλλιο στο διπλό σκιφ Κορασίδων με τις Αρετάκη Αννέτα και Δάφνη Μπαλλή. 
Έκτη θέση στο σκιφ Κορασίδων με την Ευαγγελία Φράγκου.
Έβδομη θέση η Γεωργία Μπαλλή στο σκιφ Κορασίδων και ο Στρατής Παπαδημητρίου στο σκιφ Παίδων.
Όγδοη θέση στο σκιφ Παίδων με τον Πέτρο Τσιαπάνη, 
Την αποστολή της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν ο προπονητής του Ομίλου Σπύρος Ασπρογέρακας με την βοηθό του Ειρήνη Μισυροπούλου, καθώς και ο Γ. Γραμματέας του ομίλου Γεώργιος  Μαξούρης. Παρόντες ήταν επίσης και αρκετοί από τους γονείς των αθλητών που συμπαραστάθηκαν ενεργά στις προσπάθειες των παιδιών.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες και τους καλεί να συνεχίσουν τις προσπάθειες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ως 15 ετών κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00, και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.