Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Βόμβα» Καμμένου: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)


Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την κυβέρνηση, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, άφησε ο Πάνος Καμμένος στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματός του.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ τόνισε πως αν η συμφωνία για το Σκοπιανό έρθει στη Βουλή, θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

«Χτυπάτε. Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο χτυπάτε, τόσο πιο βαθιά θα μπαίνουν στον τοίχο. Όσο χτυπάτε, θα γινόμαστε πιο δυνατοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση» τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Πυρά κατά του Δημήτρη Καμμένου

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έβαλε και κατά του Δημήτρη Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε πόλεμο. Μας είπε στην ΚΟ, ενώπιον όλων των βουλευτών ότι απειλείτο, ότι απειλούνται τα παιδιά του. Μας είπε ότι τον κάλεσαν με άλλον υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας, κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένου για να τα βρουν».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Υπάρχει, βρε παιδιά, κάποιος ψυχίατρος στην αίθουσα; Κάποιος αισθάνεται καρφί που το καρφώνουν... Σιγά μην είναι και τρύπα που τη... βουλώνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος πρέπει να τον μαζέψειμαζέψει. Οσο μιλάει εκτίθενται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μόνη λύση είναι να πάει σπίτι του στης εκλογές να ησυχάσουμε από αυτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηφίσαμε τον ψεκασμένο ας τον λουστούμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.