Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χωρίς εφημερία προσωρινά η γυναικολογική-μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας λόγω έλλειψης Ιατρού


Ενημερώνουμε τους πολίτες που εξυπηρετούνται από το Γ.Ν. Πέλλας, Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, ότι η γυναικολογική-μαιευτική κλινική, του Νοσοκομείου μας δεν θα εφημερεύει για το διάστημα από 17-07-2018 μέχρι και 31-07-2018.

Το προσωρινό αυτό μέτρο κρίθηκε απαραίτητο μετά την δυσμενή εξέλιξη της τοποθέτησης μόνιμου ιατρού στην κλινική, του οποίου ο διορισμός κρίθηκε άκυρος, χωρίς δική μας ευθύνη.

Άμεσα έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πρόσληψη άλλου μόνιμου ειδικού Γυναικολόγου, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες κρίσης και ο διορισμός θα ολοκληρωθεί το επόμενο δίμηνο.

Για να μπορέσουν να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου κινήθηκαν παράλληλα οι διαδικασίες πρόσληψης τρίτου επικουρικού ιατρού και αναμένεται ο διορισμός του.

Λαμβάνοντας υπ΄όψιν πως το κύριο κριτήριο εξυπηρέτησης των πολιτών είναι η ασφαλής αντιμετώπιση των προβλημάτων του, το Επιστημονικό Συμβούλιο, αποφάσισε την ασφαλή εφημέρευση του τμήματος μέχρι 17-07-2018. Σε συνεννόηση των δύο κλινικών Έδεσσας-Γιαννιτσών αποφασίσθηκε η ενεργός συνεργασία τους και από 18-07-2018 έως 31-07-2018 όλα τα επείγοντα περιστατικά, οι τοκετοί και τα επείγοντα γυναικολογικού χειρουργεία, θα διεκπεραιώνονται από την αντίστοιχη κλινική των Γιαννιτσών.

Καταβάλλονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για τον συντομότερο διορισμό των αναμενόμενων Γυναικολόγων, ενώ η όλη προσπάθεια ολοκληρώνεται με την άμεση προκήρυξη νέας μόνιμης θέσης Γυναικολόγου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΠΕΛΛΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ξεφτίλες ..και που είσαι ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασατε τι παραδοσατε ξεφτιλες; σωθηκε και αναβαθμιστηκε το συστημα μετα την διαλυση που φερατε χωρις ουτε μια προσληψη γιατρου για 5 χρονια.
      Τολματε να μιλατε...ξεφτιλες που ειχατε δυο νοσοκομεια χωρις αξονικο, τεχνητο νεφρο στα ταρταρα, παθολογικη κλπ χωρις να μπορουν να βγουν εφημεριες κλπ κλπ.
      Και διαμαρτυρεστε τωρα επειδη αυτο τον μισο μηνα τα βραδια θα δουλευει η μαιευτικη στο ενα απο τα δυο νοσοκομεια μεχρι να προσληφθει ιατρος που εχει προκηρυχθει;

      Διαγραφή
    2. Πλάκα κάνεις η παίρνεις γένοσιμα .ρε γάζες και μπεταντιν από το σπίτι κουβαλάνε

      Διαγραφή
    3. Τελικα οτι δεν ειναι μαζι σας πρεπει να ειναι με τους άλλους ποιος σε είπε να με βάζεις ταμπέλα ρε κομματόσκυλό
      Καρατζοβα βάλτο με έβγαλε από τα ρούχα μου ο γιαλαντζί αριστερός

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. TI ΘΑ ΠΕΙ : ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν ΠΕΛΛΑΣ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑ;
    ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΜΙΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ 'Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΜΥ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΛΟΥΚΕΤΟ;
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ: ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σμίας κοιμαται ορθιος χαχα χειροτερος από αυτόν δεν πέρασε, μόνο το τομάρι μου, σε συνδυασμό με τις άλλες κεφαλές εκεί μέσα, βλεπε διευθυντή,κ.α.το μυαλο τουα για τις καρέκλες κ τα φράγκα.Να τους ξηλώσουν όλους !! Ουστ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.