Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός: Η Πέλλα δυναμικά στον ποδοσφαιρικό χάρτη


Σε μια ποδοσφαιρική περίοδο ανακατατάξεων,πιθανών αναδιαρθρώσεων και οξύμωρων αντιθέσεων σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες είναι το λιγότερο ευτυχές το γεγονός πως ο νομός Πέλλας ,θα εκπροσωπείται από τρεις ομάδες στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Εδεσσαϊκός,ο Αλμωπός Αριδαίας και η ομάδα Α.Σ.Γιαννιτσά (Δόξα Μαυροβουνίου που μετέφερε την έδρα της στα Γιαννιτσά),μέσα σε μια δύσκολη συγκυρία,σε όλα τα επίπεδα,έχουν κατορθώσει να βάλουν και πάλι δυναμικά τον νομό Πέλλας στον ποδοσφαιρικό χάρτη,έχοντας θέσει τις βάσεις,ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη εκπροσώπηση τα επόμενα χρόνια.Ένας νομός που αποτελούσε παραδοσιακά δεξαμενή ταλέντων και ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν μια σπουδαία καριέρα,δεν θα μπορούσε βέβαια παρά να θεωρεί φυσιολογική μια τέτοια εξέλιξη,έστω και αν άργησε μερικά χρόνια...

Ο Εδεσσαϊκός σεβόμενος τις αρχές του,δεν θα σταματήσει την προσπάθεια ανάδειξης ποδοσφαιριστών από τον νομό Πέλλας,ενώ παράλληλα σεβόμενος την ιστορία του,θα επιχειρεί να εξελίσσεται σαν Σύλλογος θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους κάθε χρονιά.Πάντα σε ένα περιβάλλον υγειούς ανταγωνισμού και με γνώμονα την παράλληλη επιρροή στην ανάδειξη τόσο της πόλης,όσο και του νομού γενικότερα,σε αθλητισμό αλλά και σε πολιτιστικό πλαίσιο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.