Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις ΓΕΛ Αριδαίας


Προθεσμία υποβολής μηχανογραφικού για τα ΑΕΙ

Παρακαλούνται όσοι μαθητές δεν έχουν παραλάβει τον μυστικό κωδικό που απαιτείται για την είσοδό τους στην ιστοσελίδα όπου υποβάλλονται τα Ηλεκτρονικά Μηχανογραφικά, να προσέλθουν στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας κατά τις ημέρες Τετάρτη 11-7-18 από τις 8:30 και μέχρι τις 2:00μμ, καθώς και την Πέμπτη από 10:00-12:00μμ όπως και την τελευταία ημέρα Δευτέρα 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11:30, διότι η προθεσμία υποβολής της δήλωσης εκπνέει στις 12:00μ. Καλό είναι η υποβολή να γίνει οπωσδήποτε πιο νωρίς, για ευνόητους λόγους και να μην περιμένουμε την τελευταία στιγμή.

Με την ευκαιρία, η παραπάνω ανακοίνωση αφορά και τους αποφοίτους παρελθόντων ετών με το 10%, οι οποίοι μπορούν να επισκέπτονται οποιοδήποτε Λύκειο της χώρας για την απόκτηση του παραπάνω κωδικού.

Επίσης,, όλοι οι μαθητές που θα φοιτήσουν στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας την ερχόμενη σχολική χρονιά 2018-19, θα πρέπει να προσκομίσουν, δια του κηδεμόνα τους, στο σχολείο κατά τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη ορισμένα δικαιολογητικά τα οποία θα σας γνωστοποιηθούν στα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ, με νεότερη ανακοίνωση μετά τις 25 Αυγούστου. Οι μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α Λυκείου θα πρέπει επιπλέον, να ετοιμάσουν και το έντυπο για τη συμμετοχή στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Από τη Δ/νση
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.