Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παγκόσμιο αντάμωμα των Καππαδοκών - Καραμανλήδων στη Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, το διήμερο 24- 25 Αυγούστου, το παγκόσμιο αντάμωμα των Καππαδοκών - Καραμανλήδων. 
Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια ανταμώματος και τόπος συνάντησης έχει οριστεί το στρατόπεδο Παύλου Μελά, ενώ το συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο δήμος Παύλου Μελά. 
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αξενών Καππαδοκών, στο παγκόσμιο αντάμωμα «20 Γαβούστημα» συμμετέχουν περίπου 14.000- 15.000 Καππαδόκες και Καππαδοκικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.
Τονίζεται πως φέτος αναμένονται Καππαδόκες- Καραμανλήδες της διασποράς από τον Καναδά, την Αμερική, την Ελβετία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, καθώς στόχος είναι η απότιση φόρου μνήμης και τιμής στις πατρογονικές ρίζες της Αγιοτόκου και Αγιοτρόφου Καππαδοκίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.