Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένας πρωταθλητής Ελλάδας προπονητής στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Φ.Ο. Αριδαίας!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας νέος προπονητής στις Ακαδημίες Βόλεϊ της ομάδας του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας (Φ.Ο.Α.)  είναι ο πρώην παίκτης και αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης!

Η διοίκηση του ΦΟΑ τα βρήκε σε όλα με τον πρώην αθλητή αλλά και πρωταθλητή Ελλάδας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πρόωρα την ενεργό δράση, ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό του και να στραφεί πλέον στην προπονητική. Οι άνθρωποι της ομάδας έμειναν εντυπωσιασμένοι και από τον χαρακτήρα του νέου προπονητή και θεωρούν πως ήταν η καλύτερη επιλογή για τις νέες ακαδημίες της ομάδας.

Ο Γιάννης Παντακίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αριστοτέλη Σκύδρας το 2005, και την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τον Π.Α.Ο.Κ. Ουσιαστικά αγωνίστηκε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε όλη του την καριέρα με ένα διάλειμμα την περίοδο 2011-2012, όπου φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας. Έχει συνδυάσει το όνομά του με τις επιτυχίες του Π.Α.Ο.Κ. κατακτώντας το νταμπλ του 2015, τα πρωταθλήματα του 2016 και 2017 και το κύπελλο του 2018. 
Τον Ιούνιο του 2018 ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του εξαιτίας τραυματισμού.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του ΦΟΑ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πάμε γερά σε όλα τα τμήματα για πάει ο ΦΟΑ εκεί που πραγματικά πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.