Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)


Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σωματεία και Φορείς του Δήμου Έδεσσας και του Δήμου Σκύδρας διοργανώνουν αυτή τη στιγμή  πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.
Η πορεία ξεκίνησε από το πάρκο μπροστά από το δημοτικό Στάδιο Έδεσσας και ήδη κατευθύνεται προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σε μία από τις στάσεις της πορείας θα διαβαστεί ψήφισμα, υπογεγραμμένο από τους διοργανωτές, το οποίο και θα επιδοθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. poreede
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ο πολύς ο κόσμος το πήρε πρέφα, φιέστα του Γιάννου και των παπάδων και όχι των συλλόγων. Δίπλα του και τα τσουτσέκια που μας πρόδωσαν στο συλλαλητήριο στο Πισοδέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ;
      ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
      ΒΑΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    2. ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ Κ.Λ.Π ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ;
      KAI OI ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΡΥΦΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥΣ;
      ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ.
      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 3 % ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.

      Διαγραφή
    3. Για αυτό θα έρθουν τα χείρότερα, και σας πρέπουν τα χειρότερα. Γιατί βλέπετε...φιέστες, και όχι τον κόσμο,...Τον απλό κόσμο που δεν θέλει αυτά που γινονται.

      Διαγραφή
    4. Δεν είναι θέμα ΣΥΡΙΖΑ, Η ΦΙΕΣΤΑ είναι φιέστα, δεν βλέπω κανέναν φασίστα στα συλλαλητήρια, αλλά βλέπω δημάρχους που χειροκροτούν στο "ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" και εξαιρούν τον εαυτό τους, λες και αυτοί δεν είναι. Λες και αυτοί δεν έχουν συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια στην προδοσία του ονόματός Μακεδονία. Αυτά μας έφεραν στο σημερινό αποτέλεσμα, το ΠΑΣΟΚ η Ν.Δ και τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ, συνυπεύθυνοι όλοι. Η εκκλησία ξύπνησε αργά, σκόπιμα φυσικά μόλις είδε ότι έρχεται η σειρά της στο κόψιμο των προνομίων. Αυτή είναι η αλήθεια, διγλωσσία σημαίνει να φωνάζεις με μεγάφωνα κατά του ονόματος που υπογράφηκε και από την άλλη να κλείνεις το ματάκι στους ΣΛΑΒΟΥΣ και να είσαι ο καλύτερος φίλος τους.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ Κ.Λ.Π, ΕΧΟΥΝ ΥΠΝΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΜ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά σιγά σπίτια μας. Και στις εκλογές Κούλη γιατί θα μας βολέψει σε καμια θεσούλα. Και οι μισθοί, οι συντάξεις, η υπερφορολογηση δεν μας νοιάζει. Εμείς πάλι από μέσα θα είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρει κανένας αν θα μπουν λεωφορεία από Έδεσσα για Βεργίνα (συλλαλητήριο);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.