Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο διαχρονικός, ανανεωμένος και ακούραστος Στέλιος Ρόκκος «ξεσήκωσε» το κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών (βίντεο)


Μια μοναδική βραδιά με τον Στέλιο Ρόκκο και την μπάντα του απόλαυσαν χθες το βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, όσοι βρέθηκαν στην (σχεδόν) τρίωρη συναυλία που έδωσε ο γνωστός καλλιτέχνης για το κοινό του δήμου Πέλλας και όχι μόνο, προσκεκλημένος της ΔΗΚΕΠΑΠ και του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών.  

Όπως ακριβώς μας είχε υποσχεθεί στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Η.Ε. karatzova.com πριν από λίγες ημέρες, ο σπουδαίος έλληνας καλλιτέχνης πρόσφερε μια βραδιά γεμάτη ένταση, πάθος, τραγούδι και πολλά πολλά χαμόγελα...

Ο Στέλιος Ρόκκος, διαχρονικός, πάντα ανανεωμένος και ακούραστος, δεν σταμάτησε να εντυπωσιάζει το κοινό της Πέλλας, το οποίο τον αποθέωνε συνεχώς. Ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με τη μεγάλη του αγάπη, την κιθάρα, τραγούδησε για 3 ώρες περίπου (!) παλιές και νέες επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το κοινό με την ξεχωριστή φωνή του. Και όλα αυτά, μέσα από ένα μοναδικό ροκ-λαϊκό μουσικό πρόγραμμα, παρέα με τους εξαίρετους μουσικούς του και δύο ακόμη ανερχόμενους τραγουδιστές.
Το ροκ ύφος, η απίστευτη ενέργεια, ο δυναμισμός του τραγουδιστή, αλλά και οι εκπληκτικές του ερμηνείες δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μείγμα κεφιού και διασκέδασης, σε μια απολαυστική βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την έζησαν.

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της HE karatzova.com:
srokou
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.