Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι έγινε με τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής για την ανάδειξη Συντονιστικών των Τ.Ο. στην Πέλλα;


Κάλπες σε όλη τη χώρα έστησε το Κίνημα Αλλαγής την περασμένη Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 για την ανάδειξη Συντονιστικών Γραμματειών των Τοπικών Οργανώσεων.
Υπενθυμίζεται ότι στην εκλογική διαδικασία μπορούσαν να συμμετάσχουν τα υφιστάμενα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, καθώς και όλοι όσοι επιθυμούσαν να εγγραφούν ως μέλη στα πλαίσια της εκλογικής διαδικασίας.
Στην Πέλλα είχαν στηθεί 4 εκλογικά κέντρα στους αντίστοιχους δήμους Πέλλας, Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας.
Ωστόσο όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα των εκλογών για να γνωρίζουν οι πολίτες της Πέλλας τις νέες Συντονιστικές των Τοπικών Οργανώσεων. 
Υπήρχαν υποψήφιοι; Έγιναν οι εκλογές; Πόσοι προσήλθαν στις κάλπες; Ποια ήταν τα αποτελέσματα;
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Έλα ντε τι έγινε οποίος το βρει κερδίζει ποιος ασχολείται πια με αυτούς που θα έκαναν τη μεγάλη κεντροαριστερή παράταξη εδώ θα διαλυθουν η εκλογές τους μαραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ ΠΕΛΛΑΣ
    (απάντηση σε σχόλιο σας)

    Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον σας για την ενημέρωσή των πολιτών της Πέλλας και κυρίως αυτών που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον νέο πολιτικό φορέα που δημιουργήθηκε.
    Όπως σ΄ όλην την Ελλάδα έτσι και στην Πέλλα, πραγματοποιήθηκαν διαδικασίες εκλογής μελών των Συντονιστικών Γραμματειών των τεσσάρων Καλλικρατικών Δήμων του Νομού.
    Η Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Πέλλας με σειρά δελτίων στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και στο facebook, δημοσιοποίησε την σχετική εγκύκλιο, τις διαδικασίες υποψηφιοτήτων αλλά και τον τόπο της ψηφοφορίας.
    Οι εκλογικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν κανονικά, από ανεξάρτητες Εφορευτικές Επιτροπές που ορίστηκαν κεντρικά.
    Τα αποτελέσματα, έχουν σταλεί στην σχετική Επιτροπή(ΕΔΕΚΑΠ) που προβλέπεται από την εγκύκλιο, για την επικύρωση τους.
    Ήδη, χθες 1/7/2018, μετά από σχετική πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου, συνεκλήθη η Σ.Γ. της Τ.Ο. Πέλλας, για να προχωρήσει στην κατανομή των αρμοδιοτήτων.
    Το ίδιο θα γίνει εντός των ημερών και για τις υπόλοιπες Συντονιστικές Γραμματείες των Τ.Ο.
    Να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις και για όλα τα αποτελέσματα.
    Αυτό κάναμε μέχρι τώρα, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
    Αφού ξεπεράσουμε κάποια τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν, μετά από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις- αποχωρήσεις στον χώρο, θα μπορέσουμε απρόσκοπτα να συνεχίσουμε την πορεία μας.
    Την πορεία που καθόρισε η μαζική συμμετοχή 212.000 πολιτών τον Νοέμβριο του 2017 για την εκλογή επικεφαλής της νέας παράταξης που δημιουργήσαμε.
    Το μήνυμα της συμμετοχής των πολιτών ήταν σαφές. Η ενότητα του πολυκερματισμένου χώρου χώρου της Κεντροαριστεράς, σε μία κοινή πορεία και στα πλαίσια της προγραμματικής σύγκλισης όλων των δυνάμεων .Προσωπικές στρατηγικές δεν έχουν θέση, σ΄ αυτή την προσπάθεια.
    Προχωράμε μπροστά με ανοιχτό πνεύμα, προσθέτοντας και πολλαπλασιάζοντας δυνάμεις, προχωράμε μπροστά με αυτούς που θέλουν και μπορούν
    Προκοπίδης Ευάγγελος
    Γραμματέας Ν.Ε. Πέλλας ΚΙΝ.ΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.