Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αξονικοί Τομογράφοι: Μέχρι τέλος του μήνα η τοποθέτηση στην Έδεσσα, δημοπράτηση μέσα στις επόμενες βδομάδες στα Γιαννιτσά


Σχεδόν έτοιμος είναι ο χώρος για την εγκατάσταση του Αξονικού Τομογράφου στο νοσοκομείο Έδεσσας και μετά την αδειοδότησή του, μέχρι τέλος του μήνα, θα έχει τοποθετηθεί και θα λειτουργήσει. Ο Αξονικός στο νοσοκομείο Γιαννιτσών θα δημοπρατηθεί μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος παράλληλα συνεργάστηκε με τον ΥΠΕάρχη Γιώργο Κύρκο και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστο Σμία για την γρήγορη προώθηση της διαμόρφωσης και επέκτασης των ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) στην Έδεσσα και την προμήθεια 10 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης για το τεχνητό νεφρό. Τα έργα έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότηση, με απόφαση του αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. 

Ακόμη, σύμφωνα με τον βουλευτή, έρχονται προσλήψεις ιατρικού προσωπικού και στα δύο νοσοκομεία όπως επίσης και στα Κέντρα Υγείας Έδεσσας και Γιαννιτσών (πρώην ΙΚΑ). 
Ο βουλευτής, όπως μας ενημερώνει σχετικά, «επισκέφτηκε την μονάδα ΤΕΠ στην Έδεσσα και συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι του ανέφεραν ότι τόσοι και τόσοι Υπουργοί και βουλευτές στο παρελθόν είχαν υποσχεθεί να εκσυγχρονιστούν και να επεκταθούν τα ΤΕΠ αλλά δεν έκαναν τίποτα και χάρηκαν πολύ με την τωρινή εξέλιξη».
Ακόμη επισκέφτηκε την καινούργια μονάδα του τεχνητού νεφρού ( μετά την μετεγκατάσταση της) και ενημέρωσε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς για την απόφαση να προμηθευτεί άμεσα το νοσοκομείο 10 σύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης. Μετά την προμήθεια των νέων μηχανημάτων είναι βέβαιο ότι η μονάδα (που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε σε απαράδεκτες συνθήκες στο υπόγειο) θα αποτελεί το «στολίδι» του νοσοκομείου βελτιώνοντας το επίπεδο νοσηλείας των νεφροπαθών της Πέλλας και γύρω περιοχών αλλά και του περιβάλλοντος εργασίας γιατρών και νοσηλευτών. 

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να παρακολουθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες αποφάσεων, εγκρίσεων σκοπιμότητας και δημοπράτησης των έργων με στόχο την άρτια και γρήγορη ολοκλήρωση τους.
nossif
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Από τα πιο σημαντικά για τον τόπο , συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσο αυτονοητα ππυ δεν ειχαν γινει ποτε!! ξερεις τι λενε οι εργαζομενοι στα νοσοκομεια της Πελλας; περασαν απο δω Υπουργοι και Υπουργοι, βουλευτες και βουλευτες..
      Κι ομως αυτη η κυβερνηση μονο τα κανει γιατι δεν την κρατανε απο ..την μυτη οι διαπλοκες

      Διαγραφή
    2. Ρε γάζες δεν έχει από το σπίτι φέρνουν πλάκα μας κάνεις! σε ενα νοσοκομείο αξίας πάνω απο 100 εκατομμύρια πήρατε ένα αξονικό ενός τα άλλα που έχει μέσα από τον ουρανό ήρθαν;

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΖΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
  3. για εσάς που πανηγυρίζετε μετά τις γάζες φάρμακα υλικά θα μας λείψει και αυτό ''Κλείνει η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας λόγω έλλειψης προσωπικού''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.