Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Δήμου Έδεσσας για τον καθαρισμό των ελεύθερων οικοπέδων


Έντονο είναι το πρόβλημα με τον καθαρισμό των ελεύθερων οικοπέδων στην πόλη της Έδεσσας, καθώς κάποιοι από τους ιδιοκτήτες δεν φροντίσουν να τα καθαρίσουν από τη βλάστηση και σε πολλές περιπτώσεις από σκουπίδια, με αποτέλεσμα να αποτελούν πιθανές εστίες εκδήλωσης πυρκαγιών, αλλά και εστίες μόλυνσης.

Τονίζεται ότι ο καθαρισμός των ελεύθερων οικοπέδων είναι αποκλειστική ευθύνη και υποχρέωση των ιδιοκτητών.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των ελεύθερων οικοπέδων να προβούν άμεσα στον καθαρισμό τους, διότι η υφιστάμενη κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Εσύ θα μας κουφάνεις, καθάρισε τα πάρκα στα περίχωρα της πόλης που έχουν γίνει δάση και μέσα στα φίδια, καθάρισε τις αποθήκες του δήμου που έτσι και πάρει καμιά φωτιά εκεί την βάψαμε, και επιτέλους πάρε τα χάρτινα άρματα από τα ανθεστήρια από τον χώρο του ΞΕΝΙΑ, έτσι και πάρει καμιά φωτιά εκεί θα κάψει όλη την πόλη και θα είσαι ο μόνος υπόλογος. Όσο για τους ιδιώτες και τα οικόπεδα τους ναι συμφωνώ, αποψίλωση να τα κάνουν. Άντε τώρα σκαρφίσου κάτι άλλο γιατί μέρα που περνά για σένα δεν ξαναπερνάει, αυτήν την ανακοίνωση έπρεπε να την βγάλεις αρχές καλοκαιριού, αλλά από το να το κρατάς σημαίες???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΚΥΔΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ρωτήσουν τον Μουράτογλου που είναι αντιπρόεδρος στην ΚΕΔΕ, και αυτός θα ρωτήσει τον Πατούλη που είναι πρόεδρος, ψυχραιμία και θα μας απαντήσουν. Κατερίνα μας απογοήτευσες με την κομματική εμμονή σου. Μάζεψε αυτόν τον πρόεδρο που χόρτα καθαρίζει έξω από τα σπίτια και βγάζει στο fb δελτία τύπου κυβερνητικού εκπροσώπου.

      Διαγραφή
    2. Στην Εδεσσα ακυρωσε τα πανηγυρια και εγινε ηρωας ο Γιαννου. εβγαλε και ανακοινωση στο φεις μπουκ μπραβο δημαρχε ο ενας μπραβο δημαρχε η αλλη απο κατω. Για τα πανηγυρια ημαστε ολοι.

      Διαγραφή
    3. de ton sozei oyte o sontras

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.