Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλυπητήριο μήνυμα Δόξας Μελισσίου στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές


Η Εθνική τραγωδία που διαδραματίζεται αυτές τις ώρες την Αττική, με τις δεκάδες συνανθρώπων να χάνουν τόσο άδικα και ξαφνικά τη ζωή τους και χιλιάδες να χάνουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, παράλληλα με την τεράστια οικολογική καταστροφή που υφίσταται η Πατρίδα μας, συγκλονίζει όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους αθλητές και τους φιλάθλους της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου και το ελάχιστο που έχουμε να πράξουμε είναι να προσευχηθούμε στο Μεγαλοδύναμο, για την ανάπαυση των ψυχών και να συλλυπηθούμε στους οικείους. 
Επίσης, να ευχηθούμε ολόψυχα την ίαση των τραυματιών-εγκαυματιών και την πατρίδα μας γρήγορα να γιατρέψει τις πληγές της.
ΚΑΛΕΙ όλα τα μέλη και τους φίλους της, να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ την ανθρωπιστική προσπάθεια ενίσχυσης των πληγέντων με προσφορά αίματος, ξηράς τροφής και χρημάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Μ.Α.Σ  ΔΟΞΑΣ  ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.