Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφη Ταμβίσκου: Περί αξονικού τομογράφου


Η αγορά αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Έδεσσας, αποτέλεσε επί χρόνια πάγιο αίτημα, όλου ανεξαιρέτως του ιατρικού προσωπικού και όχι μόνο.
Στην πράξη και συγκρίνοντας με το παρελθόν, θα αντιληφθούμε την χρησιμότητά του, τόσο άμεσα με την δυνατότητα διάγνωσης και θεραπευτικής αντιμετώπισης όσο και έμμεσα με κοινωνικό και οικονομικό όφελος για όλους.
Αδιαμφισβήτητα τα προβλήματα του νοσοκομείου παραμένουν πολλά. Οφείλουμε να τα αναδεικνύουμε, να καταγράφονται και θα πρέπει να επιλύονται. Όμως αυτά δεν αναιρούν την θετικότατη έκβαση μιας μεγάλης προσπάθειας που κρίθηκε εκ του αποτελέσματος. Ο αξονικός τομογράφος είναι πλέον γεγονός, στην υπηρεσία της Υγείας των συμπολιτών μας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. k. ΤΑΜΒΙΣΚΟΥ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΕΡΙ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΟΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΚΛΟΥΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
    ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ Γ.Ν ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ;
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;
    ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ;
    ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
    ΤΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;
    Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ;
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    Υ.Γ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΨΙΛΟΞΕΧΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ανακοίνωση περιμένεις να σε απαντήσει; Τοποθετήθηκε αυτή, τοποθετήθηκες και συ και ακούσαμε και τις δύο θέσεις. Που «κολλάει» "ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΝ(Α)ΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ". Μάλλον φίλε δεν γνωρίζεις την κ. Ταμβίσκου και έτσι δεν παρακολουθείς τη δράση της γύρω από τα θέματα του Νοσοκομείου και τον αγώνα που χρόνια τώρα δίνει για την λειτουργία του. Άσε εμάς που δουλεύουμε στο Νοσοκομείο να το γνωρίζουμε καλύτερα αυτό. Ή μήπως την γνωρίζεις πολύ καλά και με την πρόκληση να σου απαντήσει περιμένεις να παρασυρθεί στα επικοινωνιακά χείριστης μορφής μικροπολιτικά σου παιχνίδια. Εσύ πίσω από την ανωνυμία απλά λες κάτι. Αυτή εδώ και χρόνια παλεύει. Τεράστια η διαφορά

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΥ ΕΠΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ Κ. ΤΑΜΒΙΣΚΟΥ.
      Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΜΒΙΣΚΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΤΟ ΔΕ ΣΧΟΛΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
      ΤΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, Η΄ ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ - ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΛΥΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
      ΣΗΜ. ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.

      Διαγραφή
  2. Μετα τη προδοσια με το Μακεδονικο, τωρα προσπαθουν να μας δωσουν λιγα ψιχουλα για να ξεχασουμε. Οργανωμενο σχεδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που κολάι αυτό ρε μεγάλε με όλα τα παραπάνω, οργανωμένο σχέδιο είναι αυτό που γράφεις, προσπαθείς με σημαίες και πανηγύρια να διχάσεις τον κόσμο. Είσαι σε πανικό γιατί δεν έχεις άλλη ελπίδα, μόνο την μαύρη προπαγάνδα μπορείς να δώσεις στους δημότες, αλλά σε έχουν μάθει, σε ξέρουν πατριώτη. Να δεις που και για σουβλάκια να γράψουν ότι θα μοιράσουν εσύ θα γράψεις για εθνική προδοσία. Έχεις χάσει τον έλεγχο σου.

      Διαγραφή
    2. Εισαι τετοιο θυμα, που θα θα τρεξεις να φας τα σουβλακια πρωτος. Θα βγεις και φωτογραφια. Προβατο της αριστερας.

      Διαγραφή
    3. Ρε γραφείο προπαγάνδας, και μύγα να πετάξει πάνω από το κεφάλι σου αριστερή θα είναι, φωτογραφίες βγαίνω μόνο με τον Πατούλη είναι μέσα στη μόδα. Αλλά στη συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν διαβάζω κάτι υπέρ της αριστεράς, ίσα ίσα απλά λέει η κοπέλα ότι τα προβλήματα του νοσοκομείου είναι πολλά και ότι έγινε ένα θετικό βήμα. Ρε συ υπάρχει δεξιός και αριστερός τομογράφος, ήμαρτον θεέ μου, σε λιγάκι θα βγάλουν αριστερή και δεξιά ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ.

      Διαγραφή
  3. Άργησε για να κονομισουν τα κέντρα ,,τι δεν καταλαβαίνεις ,,δες τώρα πότε θα τεθεί εκτός λειτουργίας λόγο βλάβης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

      Διαγραφή
  4. κυρία Ταμβισκου σαν καλός γιατρός που είστε και ζήτε από κοντά τα προβλήματα, είναι αλήθεια ότι οι προηγούμενοι κάνανε την νέα πτέρυγα με 12.5 εκατ τι τους εμπόδιζε να δώσουν άλλα 200000 χιλ να βάλουν και τον αξονικό; ήταν προγραμματισμένο να μπει το α εξάμηνο του 15; τι έφταιξε και δεν μπήκε; έπρεπε να περάσουν 3.5 χρόνια για να γίνει; εσείς δεν ήσασταν που λέγατε ο αξονικός είναι ξεπερασμένος και ότι πρέπει να μπει μαγνητικός; και θεωρείτε μεγάλη προσπάθεια μετά από τόσα χρόνια ένα μηχάνημα των 200000 και μάλιστα κανείς ακόμη δεν το είδε να λειτουργεί; είναι γεγονός ότι το νοσοκομείο λειτουργεί με υπέρ προσπάθεια του προσωπικού; χωρίς υλικά χωρίς φάρμακα; και πολλοί ασθενείς παραπέμπονται σε άλλα νοσοκομεία ενω πριν από τους γύρω νομούς ζητούσαν να νοσηλευτούν; είναι απλά ερωτήματα γιατρέ και είμαι βέβαιος με την ειλικρίνεια που σας διακρίνει θα απαντήσετε για να πούμε και άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.