Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετραπλές εκλογές; Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε!


Εντείνεται η φημολογία των προηγούμενων ημερών ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε διπλές εκλογές τον Μάιο του 2019, δηλαδή ευρωεκλογές και εθνικές. Με την τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναβιώνει όμως και το σενάριο των τετραπλών (δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές) εκλογών.
Αν αυτό επιβεβαιωθεί είναι ολοφάνερο ότι θα ζήσουμε ένα απίστευτο σκηνικό σύγχυσης με λάθος ψήφους σε λάθος κάλπες, με συνεργασίες αυτοδιοικητικές που θα έχουν όμως... «αντανάκλαση» στις βουλευτικές εκλογές και το αντίθετο. Θα ζήσουμε από το Φθινόπωρο ένα διαφορετικό προεκλογικό αγώνα με πολλαπλά χαρακτηριστικά και με πολλές ιδιαιτερότητες. 
Ανορθόδοξες συνεργασίες, «λυκοφιλίες», προσεκτικές κινήσεις από τους υποψηφίους συμβούλους και βουλευτές για να μην χαθούν τα… «ψηφαλάκια», για να μην θιχτούν πρόσωπα διαφορετικών πολιτικών χώρων, κ.λ.π.
Θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές με τις ψήφους κυρίως από τα άτομα της τρίτης ηλικίας (σε πόσες τσέπες να χωρέσουν τα τέσσερα ψηφοδέλτια που θα έχουν επιλέξει και «σταυρώσει» από πριν) που δεν θα ξέρουν σε ποια κάλπη να βάλουν ποιο ψηφοδέλτιο…
Γενικώς, αν επαληθευτούν τα παραπάνω σενάρια για τετραπλές εκλογές θα έχουμε μια «περιπετειώδη» και ξεχωριστή προεκλογική περίοδο αλλά -κυρίως-  θα έχουμε περιπετειώδεις και πρωτόγνωρες  εκλογές. 
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε…
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.