Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αν η κυβέρνηση πάει κόντρα στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού σημαίνει ότι δεν σέβεται το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδας


Tου Παπαδόπουλου Χαράλαμπου, καθηγητή Χημικού στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών

Άκουσα με έκπληξη τον πρωθυπουργό να λέει ότι για την συμφωνία με τα Σκόπια θα πάει κόντρα στο ρεύμα. Από την έκφραση του πρωθυπουργού καταλάβαινες ότι το ρεύμα που θα πάει κόντρα είναι μεγάλο και είναι φυσικά η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Πριν ακριβώς από την ομιλία του πρωθυπουργού έδειχνε η τηλεόραση ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το 70% των Ελλήνων (86% στην Μακεδονία) διαφωνεί με την συμφωνία και μόλις το 12% βλέπει κάπως θετικά την συμφωνία με τα Σκόπια. Και μου ήλθε αμέσως η σκέψη, καλά η Ελλάδα δημοκρατία δεν έχει; Στην δημοκρατία η κυβέρνηση από τον λαό δεν παίρνει την εξουσία και για χάρη του και προς το συμφέρον του και αυτά που θέλει ο κυρίαρχος λαός δεν εκτελεί η κάθε κυβέρνηση ; 
Ναι, μπορεί να πάει κόντρα στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού μια κυβέρνηση σε ένα φασιστικό καθεστώς. Πήγαινε κόντρα στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού η χούντα των συνταγματαρχών και απαγόρευε διαδηλώσεις, πορείες, ελευθερία του λόγου, ελευθεροτυπία. Δεν την ενδιέφερε τι ήθελε ο λαός, ούτε και τον ρωτούσε και έκαμνε ότι ήθελε. Πήγαινε κόντρα στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού η σοβιετική εξουσία των κομμουνιστών που στα 70 χρόνια που κυβέρνησε την πρώην Σοβιετική Ένωση εφάρμοσε ένα φασιστικό καθεστώς τρόμου και βίας και σκότωσε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους με την κατηγορία ότι ήταν … φασίστες. 
Σε μια δημοκρατία όμως όπως η Ελλάδα κάθε κυβέρνηση εκλέγεται από τον λαό για να αφουγκράζεται αυτά που θέλει ο λαός και αυτά εφαρμόζει. Αν ο πρωθυπουργός αμφιβάλλει για τις δημοσκοπήσεις, αν δεν βεβαιώθηκε από τα πολυπληθή συλλαλητήρια και τις πορείες για το ποια είναι η επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού πρέπει να κάνει δημοψήφισμα, όπως το προβλέπει και το σύνταγμα, και ότι αποφασίσει ο λαός αυτό και να εκτελέσει. 
Το να πηγαίνει κόντρα η κυβέρνηση σ’ αυτό που επιθυμεί η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού αποτελεί καταπάτηση του όρκου που έδωσε ότι θα σέβεται το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδας. Βέβαια πολλοί στην κυβέρνηση δεν ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο επειδή δηλώνουν δημόσια ότι είναι άθεοι, κάπου όμως ορκίστηκαν. Ποτέ στην χιλιάδων χρόνων ιστορία του ελληνισμού δεν είχαμε ηγέτες να δηλώνουν δημόσια ότι είναι άθεοι. Ακόμα και στην αρχαία Αθήνα εκεί όπου γεννήθηκε η δημοκρατία όσοι δήλωναν δημόσια ότι δεν σέβονται τους πατρώους θεούς δεν είχαν δικαίωμα να κατέχουν κυβερνητικές θέσεις. Και για να πούμε και το αστείο η Αγία Γραφή άφρονες-άμυαλους δυο ανθρώπους μόνο ονομάζει, τον άθεο κι αυτόν που επειδή έχει πολλά πλούτη πιστεύει ότι θα ζήσει πολλά χρόνια ευτυχισμένος.
Προσπαθούν να μας ξεγελάσουν η κυβέρνηση με την Ν.Δ. και μας δείχνουν ότι δήθεν μαλώνουν μεταξύ τους, ότι βρίζονται, λασπολογούνται για την συμφωνία με τα Σκόπια. Αν πραγματικά διαφωνούσε η Ν.Δ. γιατί δεν παραιτήθηκαν όλοι οι βουλευτές της ; Ή δεν άξιζε να το κάνουν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ;Ας μην κουράζονται άδικα. Έξυπνο είναι το κόλπο αλλά δεν θα περάσει. Το ξεπούλημα της Μακεδονίας με την ιστορικά λάθος, άδικη για την Ελλάδα και παράνομη συμφωνία με τα Σκόπια που υπέγραψαν δεν αφορά την κυβέρνηση και την Ν.Δ. Αφορά μόνο τους χιλιάδες ήρωες από όλη την Ελλάδα που τα κόκκαλά τους είναι θαμμένα στα ιερά χώματα της μιας και μόνο μιας ελληνικής Μακεδονίας για να είναι η Μακεδονία ελεύθερη και ενωμένη με την Ελλάδα. 
Αυτοί οι ήρωες δεν δίνουν το δικαίωμα σε καμία κυβέρνηση είτε δημοκρατική είτε όχι να υπογράψει να ξανασκλαβωθεί η Μακεδονία επειδή έτσι επιθυμεί το οποιοδήποτε ΝΑΤΟ. Νομίζει το ΝΑΤΟ ότι η Ελλάδα είναι όπως η πρώην Γιουγκοσλαβία που διέλυσαν ; Η πρώην Γιουγκοσλαβία ήταν μια ομοσπονδία διαφορετικών λαών, Σέρβων, Κροατών, Σλοβένων κλπ ενώ στην Ελλάδα από την μια άκρη μέχρι την άλλη κατοικούν Έλληνες. Αυτό το φωνάζουν ακόμα και οι πέτρες. Πόσο τυφλός πρέπει να είναι κάποιος για να υπογράψει ότι οι Σλάβοι-Σκοπιανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων -Μακεδόνων ; Κι ας αφήσουν τις δικαιολογίες ότι έφταιξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και ότι όλες οι χώρες τους έλεγαν Μακεδόνες. Καμία σημασία δεν είχαν όλα αυτά και το ήξερε αυτό η κυβέρνηση αν αυτοί δεν ξεπουλούσαν την Μακεδονία με την υπογραφή τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Να αρθρογραφείτε πιο τακτικά κύριε καθηγητα. Μήπως και ξυπνήσουν τα... ζωντοβολα της δήθεν αριστεράς, που δεν ξέρει να αγωνίζεται, αλλά μόνο να κατεβάζει τα... παντελόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αρθρογραφητε πιο τακτικα κ.καθηγητα, να κρατατε ...σε εγρηγορση τους ακροδεξιους-συντηρητικους ομοιδεατες-αναγνωστες σας! ισως τους πεισετε οτι πρεπει να καταργησουμε και τα Πανεπιστημιακα ασυλα και στη συνεχεια να αναθεσουμε τηυν περιφρουρηση τους σε ακροδεξια ταγματα εφοδου χριστιανικων Νεολαιων! πως σας φαινεται σαν ιδεα;

      Διαγραφή
    2. ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΒΝΩ.
      ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΝΩΣΤΗ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΗΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΤΟΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚ@@@@Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
      Η ΒΑΡΚΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΧΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΤΕ.........

      Διαγραφή
  2. Χαραλαμπε αφησε τις ψευτοπατριωτικες ακροδεξιες υστεριες! Διαβασε ολοκληρη την Ιστορια κι οχι μονο τα ποιηματα ηρωων! Διαβασε και θυμησου τι και ποιοι υπεγραψαν στην Συνθηκη του Βουκουρεστιου,στην Συνθηκη του Λονδινου,των Σεβρων ,του Νευγη ,της Λωζανης,χαριν των οποιων συνθηκων οριστηκαν τα συνορα των σημερινων Βαλκανικων κρατων ,χαριν και εντος των οποιων οι σημερινοι λαοι θα επρεπε να ευημερουμε,χωρις τον Οθωμανο πασα πανω απο το σβερκο μας ! Ας πουμε χαριν της συνθηκης της Λωζανης ,και μονο με κριτηριο το θρησκευμα ηρθαν οι προγονοι σου στην Ελλαδα,αποκατασταθηκαν ,αλλιως θα ζουσες ακομα στην Τουρκια ,στην καλυτερη περιπτωση σαν κρυπτοχριστιανος και θα ονομαζοσουν Χασαν ,η, ΑΛΗ Παπαζογλου αντι Παπαδοπουλος,ενω στο σημερινο σου χωριο το Σανδαλι [πρωην Σεντελτσεβο],διπλα στην Καραμτζα [νυν-Καλλιπολη] θα συνεχιζαν να ζουν οι παλαιοτεροι σλαβοφωνοι εξισλαμισθεντες κατοικοι ν,οι οποιοι ανεχωρησαν στην Τουρκια με μονο κριτηριο του θρησκευματος ! Ας διαφυλαξουμε αυτες τις συνθηκες,χαριν των οποιων ζουμε ελευθεροι,διοτι στην Μακεδονια πριν το 1912-13 ζουσαν εκτος απο Ελληνες στα νοτια κυριως παραθαλασσια διαμερισματα της ,Σλαβοι ,Αλβανοι-Ιλυρριοι, Οθωμανοι ,Εβραιοι χιλιοι δυο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι να.ξαναγαραψετε την ιστορία όπως σας βολευει η όπως θέλετε να είναι απο εδώ και στο εξής.
      Όπως οτι η Μικρασιατική καταστροφή ηταν συνωστισμός ε??
      Βρε ζωντοβολο
      Επειδή εσύ τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου και πετάς μια δύο βαρυγδουπες εκφράσεις γαρνιρισμενες με αναφορές σε συνθήκες που δεν τις έχεις παραθέσει ολόκληρες αλλά οτι σε βόλευει,και με φυλές που μονο δικδικιθσαν και διεκδικούν.
      Ποιοι Ιλλυριοί ηταν στα παράλια??
      Οι Ιλλυριοί είναι φυλή που εγκατασταθηκε στην Αλβανία, αν υπηρχαν τοτε και 5 / 10 οικογένειες δεν δεν είναι όλη η φυλή.
      Οι σλάβοι που λες ηταν οι κομιτατζήδες απο Βουλγαρία ,Σκόπια και οι συνεργάτες αυτών.
      Οι οποίοι πήραν τον Πούλο και πήγαν απο εκεί που ήρθαν.
      Δεν έμεναν οι πρόγονοι τούς εδώ.. Συνεργάτες των οθωμανών ήταν το καταλάβει?
      Σταματήστε να διαστρέβλωνεται την αλήθεια και την ιστορία.
      Το έχουμε καταλάβει ότο είσαστε επικίνδυνοι δεν χρειάζεται να το αποδεικνύεται καθημερινά.
      Διοριστε λοιπον καμια υπεύθυνη σε ευρωπαϊκή θέση,ξέρετε αυτή που ζηταγε ενοίκιο ενω είχε σπίτι,και αφήστε τα αυτά για να συζητάτε μεταξύ σας σε καμια κατάληψη ,σε κανένα κοινόβιο, και σε κανένα αυτό διαχειριζόμενο στέκι ιδεών.

      Διαγραφή
    2. Εσύ δεν είσαι ιστορικός αλλά μελλοντολογος

      Διαγραφή
    3. μαλλον δεν καταλαβαινεις ελληνικα .οι Ελληνικοι πληθυσμοι κατοικουσαν στα παραλια ,που ηταν αποικιες -κτησεις των Αθηναιων και Χαλκιδεων απο τον Β' αρχαιοελληνικο αποικισμο ,δεν κατοικουσαν Ιλυρριοι στα παραλια! το κρατος του φιλιππου β' περιλαμβανε και Ιλλυριους στα βορεια και δυτικα ,οσο και θρακες στα βορειοανατολικα! Οσο δε για τους Σλαβους εγκαθιστανται στον βαλκανικο χωρο μεχρι την Πελοποννησο απο τον 6ο νμ.χ. αιωνα .[ πηγες ΟΒΟΛΕΝΣΚΥ, ΓΚΟΡΓΚΙ.ΟΣΤΡΟΓΟΡΣΚΙ.ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ]

      Διαγραφή
    4. Προς 2:25 Ανιστόρητος ,αγράμμαρος .Ενα τεκμηριωμένο επιστημονικά επιχείρημα δεν αντιπαρέβαλες!!!Μόνο κραυγές ,ουρλιαχτά και ανώφελες παραινέσεις προβάλλεις.

      Διαγραφή
    5. 11:32 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΛΗΨΗ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
      ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΙΔΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ

      Διαγραφή
  3. Τωρα αντιλαμβανεσαι κ. Καθηγητα το οτι η κυβερνηση αυτη (οπως και οι προηγουμενες) δεν σεβεται τον λαο? Το 2015 με το δημοψηφισμα που ησουν? Σε αλλη χωρα? Ή μαλλον υπερ του ΝΑΙ και για αυτο εκανες μουγκα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χ.Ε μαθητης λυκειου12 Ιουλίου 2018 στις 6:11 μ.μ.

    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 120 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 3-4 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Η ΑΤΟΛΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ {Ν.Δ} ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ {ΤΣΙΠΡΑ} ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 75% Η 80% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕ ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΚΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΧΗΜΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ {ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ} ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΑΣΧΑ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΔΥΟ ΣΑΒΒΑΤΑ & ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΝΑΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΟΠΑΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι μαθητής ΕΓΩ είμαι ο πάπας. Άντε συνέλθετε που δεν αντέχετε την δημοκρατια

      Διαγραφή
    2. @ μαθητής
      Να γίνεις και εσύ καθηγητής να δεις την γλύκα ,να έχεις μαθητές σαν του λόγους σου,ξερόλας του τίποτα.

      Διαγραφή
    3. Αχ μαθητάκο... στην αριθμητική, κοπάνα ε; Πάμε μαζί : 1+1 = 2, 1+2 = 3, 1+3 = 4 ...

      Διαγραφή
    4. Χ.Ε μαθητης λυκειου13 Ιουλίου 2018 στις 1:54 π.μ.

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑ 18750 ΜΟΡΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ; Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Η ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΤΗΣ-ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΔΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    5. Φροντιστήρια δεν έκανες,οι τεμπέληδες καθηγητές του σχολείου σου δεν σου πρόσφεραν τίποτα και με την εξυπνάδα σου έγραψες άριστα.ΜΠΡΑΒΟ παιδί μου.
      Μην αγωνιάς για το μέλλον σου.Σε βλέπω ή στην ΝΑΣΑ ή σε γραφείο βολευτού, έχεις όλα τα προσόντα.
      Ο εργατικός πατέρας σου τι δουλειά κάνει;

      Διαγραφή
    6. Χ.Ε μαθητης λυκειου13 Ιουλίου 2018 στις 6:21 μ.μ.

      Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΜΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ;

      Διαγραφή
    7. Γιατι δεν απαντατε επι της ουσιας στον μαθητη Χ.Ε φωστηρες της εκπαιδευσης παρα τον ειρωνευεστε με χαρακτηρισμους; Αν και στα παιδια εντος της αιθουσας συμπεριφερεστε ετσι, τοτε ζητω που καηκαμε. Ο μικρος ειναι ξεκαθαρος στις αποψεις του αλλα και ρεαλιστης. Δεν πουλαει με το ζυγι πατριδοκαπηλεια και δειχνει την ανησυχια για το μελλον το προσωπικο του αλλα και της χωρας. Μηπως ειναι εξωγηινος γιατι δεν συμφωνει με τον "πατριωτη κατα περιπτωση" καθηγητη; Μπραβο Χ.Ε για την τοποθετηση σου και την αλλη φορα γραψε το ονομα σου με καμαρι, διχως να μασας τους ενθρονους δημοσιους υπαλληλους...

      Διαγραφή
  5. Μπράβο κ. Παπαδόπουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο κ. Καθηγητά που γράφετε επώνυμα κρίμα γιατί πληρώνεσται για να μην μάθετε στα παιδιά μας γράμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.