Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜ.Τ.Ο Πέλλας Νέας Δημοκρατίας: "Ο αγώνας για την Μακεδονία , για την Ελλάδα θεριεύει στην Πέλλα"


Χαιρετίζουμε  τον αγώνα των χιλιάδων  κατοίκων του Δήμου Πέλλας  που  σε μία πρωτοφανή σε μέγεθος   και παλμό  ειρηνική πορεία, διαμαρτυρήθηκαν  για την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία  των Πρεσπών , και διατράνωσαν από τα Γιαννιτσά  στις 02/07   τα αυτονόητα : Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

Ο  χαριεντιζόμενος  με τον mr Alexis πρωθυπουργός  του κρατιδίου / προτεκτοράτου  των    ΜΚΟ  ΖΑΕΦ, από την καρδιά της Μακεδονίας μας,την Χαλκιδική ,  απέστειλε προχθές   στους ψηφοφόρους  του  το εξής μήνυμα : «Η μακεδονική γλώσσα και οι πολίτες προστατεύονται και ενισχύονται. Η μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes. Η επίσημη γλώσσα της χώρας μας είναι η μακεδονική και θα είναι σαν όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η γλώσσα θα χρησιμοποιείται ελεύθερα οπουδήποτε, σε OHE, NATO, EE, σε όλους τους επίσημους θεσμούς και εκδηλώσεις.» 
 Αποδεικνύεται  για πολλοστή φορά ότι οι κυβερνώντες των  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εμπαίζουν τον Ελληνικό λαό  υποστηρίζοντας  ότι   διαφυλάσσεται με την συμφωνία των Πρεσπών η Ελληνικότητα  της Μακεδονίας και η ιστορική κληρονομιά  της   και μάλιστα  για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια .
Οι  φωστήρες της Π.Φ.Α ( Πρώτη Φορά Αριστεράς )  συνεχίζουν  και προκαλούν  χαρακτηρίζοντας  ως  ανιστόρητους , φασίστες και τραμπούκους , επικίνδυνους για την δημοκρατία    τους  χιλιάδες Έλληνες που διαδηλώνουν όχι μόνο στην Ελλάδα  αλλά και όπου υπάρχει Ελληνισμός   για  την αποτροπή της ολοκλήρωσης του Εθνικού εγκλήματος. Γλώσσα , Εθνικότητα, Όνομα, Ιστορία ,Αγώνες με αίμα  χιλιάδων ετών  των Ελλήνων παραδόθηκαν  με μία υπογραφή , αυτή  δια χειρός Κοτζιά 
Ας θυμηθούμε  τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  που αγκαζέ με τους ακροδεξιούς ασχημονούσαν  κατά του προέδρου  της Δημοκρατίας  και ματαίωναν την Στρατιωτική Παρέλαση στην Θεσσαλονίκη  στις   28/10/2011 αναγκάζοντας  τον Πρόεδρο  βουρκωμένο  να αποχωρήσει  … και ας αναλογιστεί ο καθένας ποιοι είναι οι τραμπούκοι και οι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία μας. Άλλωστε, άλλοι έχουν δεκάδες ετών ένσημα αντιδημοκρατικής και αντιεθνικής πάλης.
Η επικίνδυνη  κυβέρνηση ξεπούλησε και συνεχίζει να ξεπουλά   τα πάντα , για να παρατείνει  τον χρόνο  παραμονής της  στην εξουσία  και είναι άμεση εθνική ανάγκη  να φύγει μία ώρα το γρηγορότερο .
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Ειδικά η NAVARTIS σύντροφε κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος...
      Μην τρως πολύ σανό...δεν θα μπορείς να το χωνέψεις!!Να σου χτυπήσουμε την πλατούλα να ρευτείς λίγο όταν το καταπίνεις αμάσητο!!

      Διαγραφή
  2. Με φτηνιαρικες πολιτικές, μίζερες,και μειοδοτικες καρφωμένη αντιπολίτευσης σας βλέπω για ....αρκετά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μας ειπατε. ο γιαννου ο πατριωτης θα ειναι στο ψηφοδελτιο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλλον δε διαβαζεις καλα! Ποσο καιρο εχεις να ακουσεις τον αρχηγοσου το μητσοτακη τον ιμιτασιον να μιλαει για σκευωρια? Παει το παραμυθι της σκευωριας τωρα βγαινουν τα μαιλ και σε λιγο οι διαδρομες χρηματος που μαλλον θα περασουν και απο τα παραδεισενια νησια της μαρεβας! Τοτε θα δουμε τους πραγματικους ανθελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αμιτζογλου κανε λιγο κρατι γιατι ερχεται τσουναμι αποκαλυψεων
    για τον Κουλη και θα ψαχνεις να βρεις τρυπα να κρυφτθεις
    με τισ παπαντζες που γραφεις αυτοκινητα δεν σε βλεπω να πουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μας πει η Ν.Δ. την επίσημη θέση του κόμματος για το Σκοπιανό; Τι προτείνει ως εναλλακτική; Μην προσπαθείτε να κρύψετε την ανυπαρξία σας πίσω από ένα εθνικό θέμα. Εύχομαι πραγματικά να γίνουν εκλογές, να αναλάβετε και να σκάσει στα χέρια σας το όλο θέμα. Να δω τι θα κάνετε με τις πιέσεις των Αμερικανών και της Ε.Ε. για το ζήτημα, που το παίζετε και επαναστάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.