Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταδίωξη ανήλικου διακινητή μεταναστών με κλεμμένο αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη


Πρόκειται για 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος βραδινές ώρες χθες (30-06-2018) στην Εγνατία Οδό οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δε συμμορφώθηκε σε σήματα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Τελικά το όχημα σταθμεύθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης και ο οδηγός παρά την αντίσταση που προέβαλε συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Νέστου, εντοπίστηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί (εκ των οποίων 3 ανήλικοι) οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, έχοντας ως τελικό προορισμό τις πόλεις της Θεσσαλονίκη και της Αθήνας.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.