Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκανε το μεγάλο μπαμ με Ζούρκο ο Α.Σ. Γιαννιτσά


Ασταμάτητος μεταγραφικά, ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, προχώρησε σε ακόμα μια μεγάλη  μεταγραφή, με μοναδικό σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του. 
Η νέα μεταγραφή ακούει στο όνομα του Νίκου Ζούρκου, ενός παίκτη με 200 περίπου συμμετοχές στην Β΄εθνική κατηγορία.
Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο χαφ γνωστοποιεί σήμερα ο  ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ που απέσπασε την υπογραφή ενός αξιόλογου παίκτη, του Νίκου Ζούρκου, που αποτελούσε στόχο πολλών ομάδων.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1989, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια μεγάλη μεταγραφή για τη νεοφώτιστη ομάδα των Γιαννιτσών στην Γ΄εθνική.
Ο Νίκος Ζούρκος αγωνίζοταν από το 2012 στον Αιγινιακό, ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν τα Λευκάδια, Νάουσα και στην  Γερμανία και έχει μια ομολογουμένως πολύ καλή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια με γεμάτες σεζόν, μετέχοντας σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Ο Ζούρκος είχε  συμπληρώσει έξι σεζόν στην ομάδα της βόρειας Πιερίας και είχε καταγράψει 173 συμμετοχές με τον Αιγινιακό.
Ο 29χρονος χαφ αναφισβητητα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, εν ενεργεία Β΄εθνικης και η μεταγραφή του στην ομάδα των Γιαννιτσών, αποτελεί μια πάρα πολύ καλή λύση στα χέρια του Δ. Τομπάζη, την οποία θα ζήλευαν και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
Ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.