Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση - έκκληση προς βοήθεια για τους πυροπαθείς της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών - Δ. Πέλλας


Φίλες/οι,

Αυτές τις ημέρες βιώνουμε ως χώρα και λαός μία ανείπωτη τραγωδία, έναν καταστροφικό όλεθρο, μία πραγματικότητα στην οποία η πύρινη λαίλαπα έχει στερήσει τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, έχει οδηγήσει στην απόγνωση πολλές εκατοντάδες ακόμη.

Ως Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και οδύνη για τις θλιβερές απώλειες, μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τα οικεία πρόσωπα αυτών. Ταυτόχρονα εκφράζουμε και την απόλυτη στήριξή μας σε όλες και όλους εκείνους που αγωνιούν για την τύχη των δικών τους, ευχόμενοι την καλύτερη δυνατή έκβαση, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όλες και όλους υποφέρουν από τις συνέπειες του πύρινου Αρμαγεδδώνα.

Πενθούμε τους νεκρούς μας, ελπίζουμε για τους αγνοούμενους. Κατανοούμε πως αυτές οι στιγμές δεν είναι οι κατάλληλες για την όποια απόδοση ευθυνών, πιστεύουμε όμως πως αυτές τις στιγμές οφείλουμε να όλοι να παράσχουμε με όποιον τρόπο μπορούμε βοήθεια στους δυστυχείς συνανθρώπους μας που βιώνουν τον προσωπικό τους Γολγοθά, να κάνουμε πράξη την Αλληλεγγύη και τον Ανθρωπισμό. Και σας καλούμε φίλες και φίλοι, να συνδράμετε και εσείς στο βαθμό που μπορείτε για να βοηθήσουμε τους πληγέντες πυροπαθείς με την ανιδιοτελή προσφορά φαρμακευτικού υλικού και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης.

Σας καλούμε να συγκεντρώσουμε, επί του παρόντος και σε πρώτη φάση έως και την Πέμπτη το βράδυ –θα υπάρξει ενημέρωση για τις επικείμενες δράσεις– τα παρακάτω:

- Αλοιφές εγκαυμάτων, Fucidin, Betadine, παυσίπονα (Depon, Panadol, κλπ.), γάζες, φυσιολογικοί οροί, οινόπνευμα, οξυζενέ, μωρομάντηλα
- Εμφιαλωμένα νερά, κονσέρβες, μπισκότα, φρυγανιές, λοιπά είδη ξηράς τροφής

Τόπος συγκέντρωσης: Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών

Ας κάνουμε την Αλληλεγγύη πράξη, τον Ανθρωπισμό βίωμα μας.

Η Οργάνωση Μελών
ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Κύριοι του Σύριζα / ξοφαλτσα / παρατριχα.
    Για να πάμε μερικά χρόνια πίσω
    Συγκεκρεναυ 29/08/2007
    Παλι μετα απο φονικές πυρκαγιές, όχι τόσο όσο αυτές.
    Ας το δουμε παρέα


    29/08/2007

    ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


    Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ χαιρετίζει την μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Συντάγματος, μια αυθόρμητη φωνή διαμαρτυρίας για την μεγάλη οικολογική και ανθρωπιστική καταστροφή του φετινού καλοκαιριού.

    Η πρωτοφανής προσέλευση πολιτών στο Σύνταγμα, χωρίς κανένα κομματικό κάλεσμα, είναι μια μεγάλη πηγή αισιοδοξίας. Δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ πιο ευαίσθητη από τις κυβερνήσεις στο οικολογικό ζήτημα, και απαιτεί μέτρα που θα προστατεύουν το περιβάλλοντος από τα οικονομικά συμφέροντα και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Δείχνει επίσης ότι τα φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα που προσπαθούν να συγκαλύψουν τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες δεκαετιών, έχουν ολοκληρωτικά καταρρεύσει.

    Αυτή η κινητοποίηση των πολιτών, η ευαισθησία και η αποφασιστικότητα τους, δείχνει ότι το σύνθημα «το περιβάλλον πάνω από τα κέρδη» είναι σήμερα ώριμο και επίκαιρο περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Απομένει στην ίδια την κοινωνία να το επιβάλλει, υπερασπιζόμενη τον φυσικό πλούτο και τον δημόσιο χώρο από την κερδοσκοπική απληστία και την υπερεκμετάλλευση, που προωθείται από τα δύο μεγάλα κόμματα ως «ανάπτυξη».







    Δηλαδή
    Τότε μιλουσατε για απόδοση ευθυνών ενώ σήμερα < δεν είναι κατάλληλη στιγμή>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.