Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πυρκαγιά σε διατηρητέο κτήριο στο Βαρόσι Έδεσσας


Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που σημειώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διατηρητέο κτήριο στο Βαρόσι Έδεσσας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για την κατάσβεση της πυρκαγιάς λίγο μετά τις 13:00 ώρα και στο σημείο  επιχειρούν 10 Πυροσβέστες με 4 οχήματα.  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη στο Βαρόσι, πυροσβέστες να προσπαθούν να σπάσουν με βαριές τα σιδερένια κολονάκια επί 20 λεπτά για να μπουν μέσα τα πυροσβεστικά να ρίξουν νερό. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή, άντε βρε και έξω από τα σπίτια σας κολονάκια, για να δούμε αν θα καούνε και τα δικά σας τα σπίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ, ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;
    ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΕΙΣ ΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΩΝ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΝΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η΄ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Ή ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.
    ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε σίγουρος ότι αυτό συνέβη, και πολύ χειρότερα συνέβησαν ειδικά με τους κρουνούς πυρόσβεσης, αρκεί να σας πω ότι οι πυροσβέστες που έχουν δει χειρότερα σάστισαν, ο Θεός βοήθησε και δεν επεκτάθηκε στην κατά τα άλλα τουριστική περιοχή του Βαροσίου. Όσο για την δημοτική αρχή αυτή δεν υπάρχει.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

      Διαγραφή
    3. Σωστός αλλά άλλο να μην υπάρχει, τουλάχιστον δεν θα έκαμνε αν δεν υπήρχε κακό στο δήμο και στους πολίτες αυτού, αυτοί είναι κακοί άνθρωποι.

      Διαγραφή
    4. θέλω να δω πως θα μπει ασθενοφόρο η πυροσβεστικό στο ''στενό'' στα μικρά καταρρακτακια με τα μπαλκονάκια που έχουν κάνει

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.