Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Πέτρος Ζέρζης - Περιφέρεια ή μήπως... Δήμος Αλμωπίας;


Πολύ πυκνές είναι το τελευταίο διάστημα οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί -κυρίως στα γεωγραφικά όρια του δήμου Αλμωπίας- ο περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε. Πέλλας και πρώην δήμαρχος Αριδαίας, Πέτρος Ζέρζης. 

Με δεδομένο το χαμηλό προφίλ και τους χαμηλούς τόνους που διατηρεί ο ίδιος, οι εμφανίσεις αυτές αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, επιδέχονται πολλών εξηγήσεων και έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους παροικούντες... στην Αλμωπία και όχι μόνο.
Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για κάτι παραπάνω από μια απλή ανάγκη επικοινωνίας ενός περιφερειακού συμβούλου με τους ψηφοφόρους συμπολίτες του.

Ο ίδιος, σε σχετική ερώτησή μας για το πολιτικό του μέλλον (σε συνέντευξη που μας παραχώρησε πριν από λίγο καιρό), είχε απαντήσει ως εξής: «Δεν έχει κανένα νόημα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να απαντήσω σε υποθετικά σενάρια που αφορούν στο μέλλον. Είμαι περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε. Πέλλας και προσπαθώ μέσα απ’ αυτό τον ρόλο να συμβάλλω στην επίλυση ζητημάτων που αποτελούν αρμοδιότητα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης

Όμως, σύμφωνα με κύκλους από ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν μια διαφορετική αυτοδιοικητική επιλογή και θεωρούν πολύ πιθανό, έως σίγουρο, να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Αλμωπίας στις εκλογές της 13ης Οκτώβρη του 2019.
Ο Πέτρος Ζέρζης, ως «γέννημα- θρέμμα» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης φέρεται προβληματισμένος για μια σειρά ζητημάτων του δήμου Αλμωπίας που δεν προχωρούν και θεωρεί ότι η αντιμετώπιση των θεμάτων στον δήμο μέσα από τον «Καλλικράτη» χρειάζεται μια άλλη φιλοσοφία και  μια άλλη διαχείριση. 
Παράλληλα, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, εκτιμά ότι ο δήμος χρειάζεται επαναπροσδιορισμό των στόχων του και -πάνω απ΄ όλα- χρειάζεται ταυτότητα και όραμα, που σήμερα δεν φαίνεται να έχει η δημοτική αρχή του Δημήτρη Μπίνου.
Ένας τρίτος λόγος που μπορεί να ωθήσει τον Π. Ζέρζη στην διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στην Αλμωπία, είναι το γεγονός ότι η γενική αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Αριδαίας, αλλά και στα χωριά, είναι ότι χαίρει εκτίμησης και μπορεί πολύ άνετα να επικρατήσει στις εκλογές έναντι του σημερινού δημάρχου, ο οποίος φαίνεται να έχει υποστεί σημαντική φθορά, ακόμη και μέσα στον πολιτικό χώρο του (ΝΔ), στον οποίο επίσης ανήκει ο Ζέρζης.
Σε κάθε περίπτωση, εν΄ όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 άρχισε η κινητικότητα και αναμένονται εξελίξεις...

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Περσινά ξινά σταφύλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααααα καλά δεν γίνεται να μπουν νέοι άνθρωποι φτάνει πια με αυτούς που χαίρουν και εκτιμήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέτρο από το να ακούς τον Βλάχο, καλύτερα στον πάγκο και στο σπίτι, στα είπα στο σταυροδρόμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μη ξεχασει να παρει και τον Μπαταρ μαζι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει δρόμο στην Περιφέρεια.Μπορεί και του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον αδικήσαμε στο Δήμο.Σχεδίασε και πρετοίμασε έργα που ακόμα κατασκευάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθε εργολάβος κι από έναν συνδυασμό θα χει στις δημοτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος τύπος, σταθερή αξία, και έχει αδικηθεί, μάλιστα παλικάρια. Πέτρο την τύχη του Γιάννου θα έχεις, αφού τον ακολούθησες στα προστάγματα του, και φυσικά ξέρεις πια θα είναι η τύχη του, επιστροφή στα πρόβατα στη Κεδρώνα. Πολύ λίγοι για πολιτικοί και οι δυο, δώσατε δείγματα γραφής. Αρκετά τιμωρήσατε τον κοσμάκη, ευτυχώς σε μάθαμε γιατί δεν σε ξέραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλά τον Μπίνο για πρωινό αυγό τον έχει, άλλωστε ο νυν δήμαρχος και μόνος του να κατέβει μπορεί να βγει δεύτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέτρο περιφέρεια μη κάθεσε εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΩΝΗ ΤΟΥ
    ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΟΣΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ
    ΤΡΥΠΑ ΚΙ ΑΥΤΟς ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέτρο ούτε για το ένα , ούτε για το άλλο κάνεις. Στην πολιτική σε ξέρουμε και δεν έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις από όσα μέχρι σήμερα. Μόλις τελειώσεις από περιφέρεια κάτσε στο σπιτάκι σου. Μη σε παρασύρουν κάποιοι αυλικοί σας και σας ξεσηκώνουν. Άσε κανέναν καινούργιο να αναλάβει, Μην το κάνουμε σαν τις παλιές γριές που θέλουν να ντυθούν νύφες. Καλή είναι η πολιτική αλλά έχει και όριο Πρέπε να ξέρεις πότε θα φύγεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε μην το παλεύεις. Για κανένα δεν κάνεις! ΥΓ Φίλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκρατεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.