Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καλοκαιρινές ζυμώσεις στον δήμο Αλμωπίας - Ο ψηλός, ο γιατρός και ο μηχανικός…


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές επισπεύτηκαν και θα γίνουν, ως γνωστό, τέλη Μαϊου του 2019. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσουν εν μέσω καλοκαιριού οι ζυμώσεις για την συμμετοχή των πιο κατάλληλων προσώπων που θα απαρτίσουν τα σχήματα και τις παρατάξεις σε αυτές. 
Έτσι λοιπόν, ένα τέτοιο «αυτοδιοικητικό πηγαδάκι» είχαμε σε γνωστό στέκι στην πόλη της Αριδαίας. 
Ρυθμιστής και διαχειριστής της συζήτησης ο γνωστός "ψηλός" από την ανατολική Αλμωπία που εξέφρασε την επιθυμία ενδεχόμενα να είναι παρόν στις εκλογές, ακόμη και ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αρκεί βέβαια να υπάρχουν οι προϋποθέσεις. 
Ο γιατρός από την άλλη, από κοντά, αλλά διατηρώντας την απαραίτητη απόσταση, παρακολουθεί και συμμετέχει στα «πηγαδάκια» αναζητώντας και αυτός τρόπους έκφρασης στις επερχόμενες εκλογές. 
Από την παρέα δεν μπορούσαν να λείψουν και οι μηχανικοί – έμπειροι «εραστές» πάντα της Tοπικής Aυτοδιοίκησης. 
Ωστόσο, όπως και να έχουν τα πράγματα, οι βετεράνοι των εκλογικών ζυμώσεων τηρούν στάση αναμονής μέχρι να βρουν το πιο κατάλληλο σχήμα με τα πιο δυνατά πρόσωπα, για να οδηγήσουν σε ήττα τον σημερινό δήμαρχο.
Βέβαια ο τελευταίος έτσι και αλλιώς, βρίσκεται όλο και σε πιο δύσκολη θέση από την καθημερινή φθορά της διαχείρισης της εξουσίας, περιχαρακωμένος στον δικό του κόσμο και περιτριγυρισμένος από τους κόλακές του που τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην αντιπολίτευση. 

Ο Καλλικράτειος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΖΕΡΖΗΣ πάντα και παντού για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωτήρες όλοι τους έχουν σκεφτεί μήπως τους βαρέθηκε ο λαός της Αλμωπίας να πάνε σπίτια τους λέω μηπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχώς όσο πιο χαρισματικός κάποιος τόσο ποιό δύσκολες επιλογές κάνει με αποτέλεσμα ο απλοικός,ο θρασύς και ο αφασία να προχωράει πιο εύκολα....
    Ελπίδα όλων είναι το καλό του τόπου με ελπίδες για νέους και κριτική για όσους διοίκησαν και αμοίφθησαν (να μη τ ξεχνάνε αυτό) με δικά μας δημοτικά χρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.