Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το πρώτο φύλλο του Τριαιανοφόρου είναι γεγονός!


Μία νέα εκδοτική δραστηριότητα από την διοίκηση του Εδεσσαικού στην προσπάθεια  υπεύθυνης και έγκυρης ενημέρωσης των φίλων και ενεργών μελών του Συλλόγου. Ο ''Τριαινοφόρος'' αποτελεί έντυπη περιοδική έκδοση του Εδεσσαικού. Συντάσσεται από συντακτική ομάδα και τα θέματα του αφορούν όλα τα τελευταία νέα της ομάδας,τις δραστηριότητες της ανδρικής ομάδας και της ακαδημίας,περιλαμβάνει θέματα από την ιστορία του Συλλόγου και προβάλει παλιές δόξες που άφησαν εποχή. Μέσα από τις στήλες της έκδοσης μας θα ενημερώνεστε επίσης για την αγωνιστική δραστηριότητα της Football League 2 και των τμημάτων υποδομής.
Τέλος σημαντικός τομέας των δημοσιευμάτων μας θα είναι η κοινωνική δράση του Συλλόγου καθώς και η συνεργασία με άλλους φορείς της πόλης και της περιοχής. Ο ''Τριαινοφόρος'' θα διανέμεται δωρεάν στα μέλη του Εδεσσαικού και ακόμη θα μπορείτε να τον βρείτε σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.