Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγροσυκιά: Σε πλήρη συσκότιση η είσοδος και η έξοδος του χωριού


Όλο και περισσότερα είναι τα προβλήματα με την συσκότιση σε επαρχιακούς δρόμους της ΠΕ Πέλλας. Υπενθυμίζουμε ότι πολλές φορές αναφερθήκαμε (και κάναμε ρεπορτάζ) για την είσοδο της Πέλλας, όπου δεν λειτουργούν οι λάμπες στις κολόνες της νέας Εθνικής Οδού εδώ και 3,5 ολόκληρα χρόνια(!), αλλά από τους αρμόδιους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας... «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»!

Αυτή την φορά έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Αγροσυκιάς του δήμου Πέλλας. 
Όπως μας πληροφορούν, στην επαρχιακή οδό από την είσοδο του χωριού μέχρι την έξοδο, στον κεντρικό δρόμο που περνάει μέσα από τον οικισμό, εδώ και ένα μήνα περίπου οι λάμπες στις κολόνες δεν ανάβουν, με αποτέλεσμα τα βράδια να επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι!
Όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι του χωριού, η κατάσταση καθίσταται ιδιαίτερα επικίνδυνη τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους ίδιους, οι οποίοι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από κάποιο ενδεχόμενο τροχαίο ατύχημα.

Είναι αυτονόητο ότι οι αρμόδιοι πρέπει να παρέμβουν άμεσα για την αποκατάσταση του προβλήματος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.