Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκέντρωση τροφίμων για τους πυρόπληκτους από το Τοπικό Τμήμα Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΚΜ

Το Τοπικό Τμήμα Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο παροχής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους Αττικής, προχώρησε στη συγκέντρωση τροφίμων από τις επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς και από τους εργαζόμενους.

Δεδομένου ότι, υπήρξαν ανακοινώσεις από τους αρμόδιους φορείς της πυρόπληκτης περιοχής ότι η βοήθεια που έχει φτάσει επαρκεί, είμαστε σε αναμονή προκειμένου να τα στείλουμε. Σε περίπτωση που κριθεί, ότι δεν είναι αναγκαίο να αποσταλούν, θα διατεθούν σε τοπικές δομές, όπως το Ορφανοτροφείο, τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου για το «Γεύμα Αγάπης» και το «Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων –Ο Φάρος του Κόσμου» κ.α.

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις «ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ» και «COVITA ΑΕ» για την προσφορά τους σε κομπόστες, το ελαιοτριβείο «ΛΙΟΔΕΝΔΡΟ ΕΠΕ» για την προσφορά του σε λάδια, καθώς και τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στη συγκέντρωση των τροφίμων.

Για το Δ/Σ

Ο Πρόεδρος                          Ο Γραμματέας
Ερυθρόπουλος Κοσμάς     Προκοπίδης Ευάγγελος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…