Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής υδρευτικού δικτύου της ΤΚ Σωσάνδρας


Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη - Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών για την χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής υδρευτικού δικτύου της ΤΚ Σωσάνδρας προϋπολογισμού 90.000 Ευρώ από το πρόγραμμα «αντιμετώπιση προβλημάτων λειψυδρίας»

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε σήμερα 3 Ιουλίου 2018 συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών κ. Κώστα Πουλάκη για την χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής υδρευτικού δικτύου Τοπικής Κοινότητας Σωσάνδρας, προϋπολογισμού 90.000 ευρώ, από το πρόγραμμα «αντιμετώπιση προβλημάτων λειψυδρίας». 
Την χρηματοδότηση του έργου ζήτησε από την κ. Τζάκρη σύσσωμο το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Σωσάνδρας, ο πρόεδρος αυτής κ. Νίκος Μίντσης και οι κάτοικοι της, σε πρόσφατη επίσκεψή της για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεπάρκειας του πόσιμου νερού που αντιμετωπίζει η Σωσάνδρα, λόγω του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης και των συχνών βλαβών από το σημείο της υδροληψίας έως και εξωτερικά του οικισμού. 

Η κ. Τζάκρη κατέθεσε σήμερα στον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών την υδραυλική μελέτη εξωτερικών υδραγωγείων που εκπόνησε η ΔΕΥΑ του Δήμου Αλμωπίας κατόπιν εντολής του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, στην οποία αναφέρεται αναλυτικά η προτεινόμενη λύση, καταγράφεται ο υπολογισμός των αναγκών ύδρευσης του οικισμού, τα πληθυσμιακά στοιχεία καθώς και τα κατασκευαστικά στοιχεία, όπως οι αγωγοί ύδρευσης και οι συσκευές δικτύου καθώς και ο αναλυτικός προϋπολογισμός του έργου που ανέρχεται στις 90.000 ευρώ. 
Όπως επεσήμανε η κ. Τζάκρη στον κ. Πουλάκη με την έγκριση της συγκεκριμένης πρότασης και την χρηματοδότηση αυτής θα λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Σωσάνδρας και θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Κοινότητα.      Ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών παρέλαβε την μελέτη και συμμεριζόμενος την ανάγκη για την αντιμετώπιση του προβλήματος δρομολόγησε ήδη την διαδικασία για την έγκρισή της και την χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής του υδρευτικού δικτύου της Σωσάνδρας,  προϋπολογισμού 90.000 ευρώ. 
Η σχετική απόφαση για την χρηματοδότηση αναμένεται να εκδοθεί  τις επόμενες ημέρες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. "Η κ.Τζακρη κατεθεσε σημερα την..υδραυλικη μελετη που εκπονησε η ΔΕΥΑ του Δημου Αλμωπιας κατοπιν εντολης του Δημαρχου Δημ.Μπινου"
    Η...αγαστη συνεργασια συνεχιζεται!! με εναν μονο στοχο, ποιον αραγε;
    Ο ενας ουτε μελετη δεν ειναι ικανος να καταθεσει μονος του και η αλλη μια ζωη στα...ετοιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ!!ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΖΑΚΡΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΑΧ ΣΕ ΚΛΑΕΙ ΛΑΟΣ !ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ τη νομίζουν ότι κάνουν Σηφάκης Τζάκρη με το να βγαίνουν φωτογραφία τα άτομα είναι πολιτικά ανύπαρκτα με ανακοινώσεις για τρένα αέρια αεροδρόμια μην τα ξεχνάμε αυτά και με το να τρέχουν στα χωριά ότι δήθεν θα φέρουν τον ελγα που είναι υποχρέωση του ελγα γιατί εμείς τον πληρώνουμε κύριοι της βουλής δεν σας σώζει τίποτα χαρείτε όσο διάστημα μένει ως της εκλογές και μην ξεχνάτε την Μακεδονία γιατί πονάει υπογράψατε και μας είπατε φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.