Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι συνήθειες των καλοντυμένων ανδρών


Προτιμάτε τα σακάκια σας κομμένα και ραμμένα πάνω σας; Πλένετε τα λευκά σας ρούχα ξεχωριστά; Σιδερώνετε τα ρούχα σας τακτικά; Όχι; Τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στυλ σας να βγει ζημιωμένο. Σύμφωνα με καλοντυμένους άνδρες, υπάρχουν μερικές συνήθειες τις οποίες έχουν υιοθετήσει για τις εμφανίσεις τους, χωρίς φυσικά να συμβουλεύονται συνεχώς ένα στυλίστα. Ας δούμε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε καθημερινά, ώστε να έχετε ένα πετυχημένο ανδρικό ντύσιμο.

Ξεκινάμε λοιπόν από τα βασικά, τα οποία δεν είναι άλλα από τα βασικά ανδρικά ρούχα, τα οποία έχετε όλοι στη ντουλάπα σας. Καθώς από έρευνα έχει προκύψει ότι μεγάλο ποσοστό των ανδρών τείνει να φοράει περισσότερο τα βασικά κομμάτια που έχει στη ντουλάπα του, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σε κλασικά κομμάτια σε βασικά χρώματα, συνδυάζοντάς τα βέβαια και μεταξύ τους.

Όσο δημοφιλές είναι στις μέρες μας το ηλεκτρονικό εμπόριο, θα σας συμβούλευα να το αποφύγετε εάν δε θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Είναι πολύ προτιμότερο να δοκιμάσετε τα ανδρικά ρούχα πριν τα αγοράσετε, ώστε να δείτε από κοντά την εφαρμογή τους πάνω σας, από το να σας έρθουν έτοιμα και να μην είναι όπως νομίζατε. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε χρόνο μακροπρόθεσμα καθώς δε θα τρέχετε να τα αλλάξετε και θα έχετε προμηθευτεί εξ αρχής αυτά που σας ταιριάζουν.

Μία συνηθισμένη συμβουλή είναι να προγραμματίσετε από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσετε, ιδίως στη δουλειά. Ρωτήσαμε κάποιους καλοντυμένους άνδρες και μας είπαν ότι αυτό είναι μύθος. Εκτός από την περίπτωση που πρέπει να φορέσετε κάτι συγκεκριμένο όπως για παράδειγμα ένα κουστούμι, το να ντυθείτε με αυθορμητισμό είναι πιθανότερο να σας οδηγήσει σε ένα ντύσιμο που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και θα ταιριάζει στη διάθεσή σας. Απλά σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει ένα ντύσιμο το οποίο θα ταιριάξει στη δουλειά σας καθώς και σε επιπλέον υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας σας.

Πολύ σημαντικό ρόλο στο ντύσιμό σας έρχεται να παίξει φυσικά ένα από τα πιο σημαντικά ανδρικά ρούχα, το παντελόνι. Το τελευταίο, καθώς το αγοράζετε, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του. Το ιδανικό παντελόνι ξεχωρίζει τα αγόρια από τους άνδρες, μπορεί να επιμηκύνει τη σιλουέτα σας και να σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλοί και αδύνατοι. Εάν φυσικά το παντελόνι δεν έχει το σωστό μάκρος, δεν πρόκειται να ταιριάξει και με τα παπούτσια σας, όποια και αν επιλέξετε.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το να μην πλένετε το τζιν παντελόνι σας συχνά, θα αναβαθμίσει αρκετά το στυλ σας. Πλένοντας λοιπόν το τζιν σας όσο πιο σπάνια μπορείτε θα πετύχετε μία ανεπιτήδευτη εμφάνιση, χωρίς να πρέπει να το αγοράσετε εξ αρχής με πιο ‘χρησιμοποιημένη’ εμφάνιση.

Ό, τι και αν φορέσετε, να θυμάστε ότι μία τακτοποιημένη ντουλάπα –όσο αυτό είναι εφικτό- θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα όπως και αν ντυθείτε. 

Άρθρο από pronomio-shop.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.