Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σημαντική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 100.000 € προς το Νοσοκομείο Γιαννιτσών


Σε μια ιδιαίτερα σημαντική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού, αξίας 100.000 ευρώ, προς το νοσοκομείο Γιαννιτσών προχωρά ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών με την σημαντική αρωγή των συντοπιτών μας αδελφών  Ελευθέριου και Αριστοτέλη Καμτσίκη. 
Την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία γνωστοποιεί μέσα από την προσωπική της σελίδα στο fb η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μίντζολη Λαγομάτη, η οποία επισημαίνει τα εξής:
«Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών έχει την πρόθεση να δωρίσει ιατρικό εξοπλισμό στην καρδιολογική κλινική και στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου μας, με την αμέριστη και γενναία αρωγή με αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα των ευαίσθητων συντοπιτών μας, των σπουδαίων δωρητών των αδελφών Ελευθέριου και Αριστοτέλη Καμτσίκη, με την επιθυμία να δοθούν υπέρ αυτού του ευγενούς σκοπού!
Μετά από επικοινωνία με την διοίκηση και τη διευθύντρια του νοσοκομείου και βεβαίως μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς 
αποφασίσαμε την αγορά:
1. Ενός κεντρικού σταθμού συνοδευόμενου από 6 monitor και δυο τηλεμετρικούς πομπούς για την καρδιολογική κλινική 
θα συνοδεύεται από διφασικό απινιδωτή με εξωτερικό βηματοδότη και τρικάναλο ηλεκτροκαρδιογράφο και
2. Ενός έγχρωμου υπερηχοτομογράφου με τρεις κεφαλές καλύπτοντας όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων σε παιδιά και ενήλικες για το ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου Γιαννιτσών 
αξίας 100.000€.
Λευθέρη και Αριστοτέλη !
Ευχαριστούμε θερμά!! 
Γιατί στα πρόσωπά σας αναγνωρίζουμε αρωγούς και πολύτιμους φίλους βρίσκουμε συμπαραστάτες που στηρίζουν ένθερμα την προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τον ευαίσθητο τομέα της υγείας!
Για την κοινωνία και τον άνθρωπο!
Για το δικό μας Νοσοκομείο!
Ευχαριστούμε για την τιμή!»

Η πρόεδρος
Μαρία Λαγομάτη 
και το ΔΣ του ΣΦΝΓ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Γιαννης Σηφακης Βουλευτης Πελλας25 Αυγούστου 2018 στις 2:01 μ.μ.

    Συγχαρητηρια στους ευεργετες Ελευθεριο και Αριστοτελη Καμτσικη για την σημαντικη προσφορα τους καθως και στον Συλλογο Φιλων του Νοσοκομειου Γιαννιτσων που ευαισθητοποιει την κοινωνια για την στηριξη του δημοσιου συστηματος υγειας.
    Η προσφορα αυτη μαζι με τον αξονικο τομογραφο ( τροποποιειται ο προυπολογισμος του Νοσοκομειου και δημοπρατειται τις επομενες μερες) και την χρηματοδοτηση νεου κλιβανου του Νοσοκομειου συνιστουν σοβαρη αναβαθμιση του Νοσοκομειου Γιαννιτσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω για τα Γιαννιτσά, στην Έδεσσα ακόμα στέλνουν για αξονικό στα εξωτερικά ιδιωτικά κέντρα.
      Γιατί???

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ¨¨ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ¨¨.
      ΕΛΕΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Βουλευτης Πελλας συγχαιρει δια σχολιου δυο ευεργετες. χασατε το μετρο κ. Σηφακη. επιτελους αντιληφθειτε την διαφορα ιστοσελιδων και προσωπικου φ/β

      Διαγραφή
    4. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη25 Αυγούστου 2018 στις 4:35 μ.μ.

      Ο αξονικος τομογραφος στην Εδεσσα βρισκεται ηδη στο Νοσοκομειο ( για πρωτη φορα στην ιστορια του), ολοκληρωνεται η τοποθετηση του και θα λειτουργησει τις επομενες βδομαδες

      Διαγραφή
    5. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΟΔΟ .ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.

      Διαγραφή
    6. Η φορολογια και οι ασφαλιστικες εισφορες στους μικρομεσαιους ( ελευθερους επαγγελματιες, αγροτες κλπ) θα μειωθουν, περιμενετε την ΔΕΘ και τον προυπολογισμο

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΩΝ, ΜΕΤΣΚΕΣ Κ.Λ.Π
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ;
    ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΔΕΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μας που οι προηγούμενοι βουλευτες της ν.δ για τον αξονικο που μας βομβαρδιζανε με δ.τ και ειδικοτερα ο σταμενιτης που ελεγε οτι δρομολογηθηκε ο αξονικος και να εξηγησουν την φαγομαρατους υπαρχει ανακοίνωση του καρασμανη που κατηγορει τους συναδέλφους του οτι αντεδρασαν να ψηφίσουν προτασητου στη βουλη που τα δυο νοσοκομεία θα αποκτουσαν αυτοτελεια δλδ οικονομικη ,διοικητηκη κλπ. τι δεν καταλαβατε ασπρο ενας μαυρο ο αλλος . καρατζοβα βγαλε τα ντουκουμεντα. Σηφακη δαγκοτο και στα γκαγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σηφάκης η σιωπή είναι χρυσός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.