Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 2 άτομα για παράνομη μεταφορά 28 αλλοδαπών (φωτο)



Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν καθημερινούς στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στις παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν σήμερα (27-08-2018) τα ξημερώματα δύο αλλοδαπούς ηλικίας 22 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ανάληψης) Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο και συνοδηγό τον 26χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με το όχημα συνολικά (28) αλλοδαπούς (εκ των οποίων 11 ανήλικοι).

Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο σε προγενέστερο χρόνο, έναντι χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΛΑΘΡΟ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟ 2000 ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΚΑΦΕ Κ.Λ.Π.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.