Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό συμβούλιο Πέλλας

Την Τρίτη 21 Αυγούστου και ώρα 20:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσια διάταξης:

1)    Τροποποίηση του Ο.Ε.Υ του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας.
2)    Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης εργασιών του υποέργου: Δίκτυο βαρύτητας οικισμού Καρυώτισσας και καταθληπτικοί αγωγοί, της πράξης με τίτλο: Αποχέτευση οικισμών Γαλατάδων και Καρυώτισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Ε Μ. Αλεξάνδρου του Δήμου Πέλλας με κωδικό MIS 5003540.
3)    Έγκριση της αριθμ. 31/2018 μελέτης και των τευχών δημοπράτησης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δήμου Πέλλας και επιλογή του τρόπου δημοπράτησής του.
4)    Υποβολή πρότασης ένταξης χρηματοδότησης του έργου με τίτλο: Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δήμου Πέλλας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» στον άξονα προτεραιότητας «Δράσεις για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιϊας». 


5)    Δέσμευση του Δ.Σ για τροποποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Πέλλας για το έργο με τίτλο: Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δήμου Πέλλας.
6)    Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή παραλαβή του έργου: Αποκατάσταση φθαρμένων οδοστρωμάτων Δήμου Πέλλας, πρ/σμού: 65.705,29 Α.Μ. 22/2017.
7)    Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή παραλαβή του έργου: Βελτίωση αγροτικής οδού στη Δ.Ε Κύρρου του Δήμου Πέλλας, πρ/σμού: 615.000 € Α.Μ. 21/2014  
8)    Συγκρότηση επιτροπής για την οριστική παραλαβή του έργου: Κατασκευή τάφων στα κοιμητήρια Αγίας Παρασκευής, Α.Μ. 2/2016.
9)    Έγκριση παράτασης της προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Κατασκευή γέφυρας στο δρόμο προς ΧΥΤΑ , πρ/σμού: 106.000 € Α.Μ. 8/2018.  
10)    Ψήφιση διαφόρων πιστώσεων για επέκταση φωτισμού οδικού δικτύου.
11)    Αναμόρφωση πρ/σμού οικ. έτους 2018 του Δήμου Πέλλας.
12)    Έγκριση αποζημίωσης λόγω πράξης τακτοποίησης και αναλογισμού.
13)    Καθορισμός και χορήγηση εγκρίσεων συμμετοχής σε τοπικές  παραδοσιακές – θρησκευτικές πανηγύρεις Δήμου Πέλλας  για τον μήνα Σεπτέμβριο 2018.
14)    Ανανεώσεις επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών Δήμου Πέλλας.
15)    Χορήγηση παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών
16)    Κοπή δένδρων
17)     Αιτήσεις – διάφορα έγγραφα.

Εισηγητής του 10ου και 17ου θέματος ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Πασσαλής Χρήστος
Εισηγητής του 1ου θέματος ο πρόεδρος του ΚΕΚΑΠΠΑ κ. Βαλνάρης Νικόλαος
Εισηγητής από το 2ο μέχρι και το 9ο θέμα η Τ.Υ του Δήμου.
Εισηγητής του 11ου και 12ου θέματος η αντιδήμαρχος κα Λούσπα Ερασμία
Εισηγητής του 13ου,14ου και 15ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος
Εισηγητής του 16ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρεάδης Γεώργιος.

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α..ΜΠΑΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μισή ώρα συμβούλιο οι ανύπαρκτοι, το ματς είναι στις 10, μια χαρά προλαβαίνουν. Στάμκος 9 χρόνια και αλλά 8 για πλάκα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΟΚ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!19 Αυγούστου 2018 - 8:17 μ.μ.

   ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ 70.000. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ Δ.Σ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ CNN ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΕΦΤΕ... ΠΑΟΚ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 3. Συνεχίστε τα τεράστια έργα.Η πόλη των Γιαννιτσών αλλάζει.Πεζοδρομείται η πλατεία Μάγγου για να βάλλουν οι άνθρωποι άνετα τα τραπέζια από τις καφετέριες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…