Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου η πληρωμή του υπολειπόμενου 30% των περσινών αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ


Προχωρούν οι διαδικασίες για την έγκριση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του ΕΛΓΑ από το ΥΠΑΑΤ και το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να πληρωθεί το υπολειπόμενο 30% των περσινών αποζημιώσεων.

Η διοίκηση του ΕΛΓΑ απέστειλε στο ΥΠΑΑΤ τα σχετικά δικαιολογητικά, αυτές τις μέρες εγκρίνεται η αναμόρφωση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και με παρέμβαση του βουλευτή μαζί με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Ημαθίας υπάρχει η δέσμευση από το γραφείο του Γιώργου Χουλιαράκη ότι θα υπογραφεί αμέσως.

Η διοίκηση του ΕΛΓΑ αμέσως μετά θα δρομολογήσει τις πληρωμές με στόχο την αποπληρωμή των πληγέντων παραγωγών μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η συντομότερη δυνατή αποπληρωμή των αγροτών είναι απαραίτητη με δεδομένες τις μεγάλες ανάγκες για την διαβίωση τους και για την δυνατότητα τους να καλλιεργήσουν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μάλιστα μιλάμε για έργο του βουλευτή μας μπράβο έτσι θα πάμε μπροστά θα επιβιώσουμε και θα καλλιεργήσουμε με αυτά που δίνει ο ΕΛΓΑ έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εισαι βολεμενος και δεν χρειαζεσαι αυτα τα χρηματα φυσικα δεν καταλαβαινεις αυτους που καθε μερα ρωτουν γιατι τα εχουν απολυτη αναγκη

      Διαγραφή
  3. Τη είμαι βολεμενος πλάκα κάνεις θα καλλιεργήσω και θα επιβιώσω με τα ψυχούλα που θα δωσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ετσι για να μην ξεχνιομασται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΈΣ ΒΡΟΧΟΠΤΏΣΕΙΣ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΚΟΥΒΈΝΤΑ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη ρε σηφακη παλι με παρεμβαση σου, δλδ δεν εισαι πιο παλιος από τους προηγουμενους, ειπες ιουνιο ,ιουλιο ,αυγουστο , τωρα Σεπτέμβριο, και χωρις παρεμβαση σου τον Δεκέμβριο; τα δικα μας λεφτα τα κρατας ,50 εκτ στην τράπεζα,και πας να κανεις πολιτικη με τα δικα μας λεφτα; και γιατι εκοψες την συμφωνια; μας στερισες εστω αυτα τα ψυχουλα ; και που ειναι το εμπάργκο που μας ελεγες;παραμυθια ,παπαριες ; θα φας καλα στις εκλογες,δεν το εχεις δεν μπορεις να μας υπερασπιστείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω μπερδευτεί ρε παιδιά. Η Τζάκρη απο ότι ξέρω είχε ξεπαγώσει το θέμα. Ο Σηφάκης που κολλάει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.