Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Είναι πια θεσμός στη Σκύδρα: Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα η έναρξη 4ης Εμποροπανήγυρης! (βίντεο)


Με κάθε επισημότητα, με την παρουσία της εκκλησίας, των τοπικών αρχών και πλήθους πολιτών, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018, στις 08:30΄μ.μ., από την δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. 
Ακολούθησε χαιρετισμός της δημάρχου Σκύδρας, η οποία καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και τους επισκέπτες. Στην ομιλία της η κα Ιγνατιάδου έκανε αναλυτικό απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής επισημαίνοντας ιδιαίτερα τα έργα που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στον αγροτικό τομέα και στις ασφαλτοστρώσεις - χαλικοστρώσεις των αγροτικών δρόμων. 
Η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας έχει καταστεί πια ένας σημαντικός εμπορικός θεσμός για την ευρύτερη περιοχή και διαθέτει πλέον όλες τις εγγυήσεις, ώστε και φέτος ν΄ αποτελέσει ένα πολυσήμαντο αναπτυξιακό γεγονός.
Το μεγάλο εύρος των εκθεσιακών προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσιάζονται  είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, ενώ υπάρχουν και οι ανάλογοι χώροι εστίασης, αναψυχής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας. 
Η πόλη και η αγορά της Σκύδρας υποδέχονται και φιλοξενούν για μια εβδομάδα, κάθε μέρα τους πολυπληθείς επισκέπτες που αναμένεται φέτος να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενη χρονιά. 
Να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Σκύδρας πραγματοποιεί την Παρασκευή 24 του μηνός «λευκή βραδιά», με τα καταστήματα να υποδέχονται το αγοραστικό κοινό μέχρι το βράδυ, στις 11:00΄ η ώρα.
Επίσης, πολύμορφες παράλληλες εκδηλώσεις εμπλουτίζουν το επταήμερο της 4ης Εμποροπανήγυρης στη Σκύδρα.

Στα εγκαίνια, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Θοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Καρασμάνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου Τσαντάκη και Πέτρος Ζέρζης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακές και αστυνομικές αρχές, πολιτευτές και χιλιάδες πολιτών.

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
4empsk
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Τζάκρη και Σηφάκης είναι ανεπιθύμητοι στην Σκύδρα,λόγω της ψήφου τους για την Μακεδονία.Γιατί ήρθε η κυρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΗΡΘΕ.Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σωστά.Νομίζω οι Δήμαρχοι αν θρλουν να αφουγκράζονται το κοινό αίσθημα δεν πρέπει να τους καλούν.Θα μου πεις δεν γίνεται και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ...

      Διαγραφή
  3. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΕΒΓΑΖΕ ΛΠΓΠΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    ΤΩΦΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ.
    ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ;
    META O AΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ανέφερε τους αντηδημαρχους!!της η δήμαρχος και ανέφερε την ουρά της γελάει όλος ο Δήμος στις εκλογές λόγω ουράς αυτό που θα πάθει θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.