Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθη 50χρονος στην Πιερία με πάνω από 12.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα (φωτο)


Συνελήφθη χθες (19 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 50χρονος ημεδαπός, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων εντοπίστηκε ο 50χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

12.830 λαθραία πακέτα τσιγάρων,
453 συσκευασίες λαθραίου καπνού και
1 συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα κατασχεθέντα καπνικά προϊόντα θα σταλούν στο Τελωνείο Κατερίνης, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Επίσης κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε ως μέσο μεταφοράς.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ¨¨ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ¨¨ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ¨¨ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ¨¨, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
    ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΝ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον ΣΥΡΙΖΑ κοιμάσαι με τον ΣΥΡΙΖΑ ξυπνάς , είκοσι Αυγούστου ,τίποτε πιο ενδιαφέρον δεν έχεις στην ζωή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:
      1ον ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΗ@@@@ΝΕ, ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
      2ον ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.