Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ.Τζάκρη: Χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών το έργο κατασκευής υδρευτικού δικτύου ΤΚ Σωσάνδρας προϋπολογισμού 80.000 €


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι  χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και  πιο συγκεκριμένα από το πρόγραμμα «αντιμετώπιση προβλημάτων λειψυδρίας» το έργο «Κατασκευή Υδρευτικού Δικτύου Σωσάνδρας», προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, για την υδροδότηση αυτής λόγω ανεπάρκειας του πόσιμου νερού.

Υπενθυμίζεται ότι την χρηματοδότηση του έργου ζήτησε από την κ. Τζάκρη σύσσωμο το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Σωσάνδρας, ο πρόεδρος αυτής κ. Νίκος Μίντσης και οι κάτοικοι της, σε πρόσφατη επίσκεψή της για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεπάρκειας του πόσιμου νερού που αντιμετωπίζει η Σωσάνδρα, λόγω του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης και των συχνών βλαβών από το σημείο της υδροληψίας έως και εξωτερικά όρια του οικισμού. 
Η κ. Τζάκρη είχε καταθέσει στις 3-7-2018  στον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών κ. Κώστα Πουλάκη την υδραυλική μελέτη εξωτερικών υδραγωγείων που εκπόνησε η ΔΕΥΑ του Δήμου Αλμωπίας, στην οποία αναφέρονται αναλυτικά η προτεινόμενη λύση, καταγράφεται ο υπολογισμός των αναγκών ύδρευσης του οικισμού, τα πληθυσμιακά στοιχεία καθώς και τα κατασκευαστικά στοιχεία, όπως οι αγωγοί ύδρευσης και οι συσκευές δικτύου καθώς και ο αναλυτικός προϋπολογισμός του έργου που ανέρχεται στις 80.000 ευρώ. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Τζακρη το ξερεις πολυ καλα οτι δεν υπαρχεις στην Αλμωπια οσο και να κουβαλας σαν Κουριερ φακελους του τελειωμενου Μπινου..
    Μαζι περπατατε προς την εξοδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζάκρη άσχετα που μας πούλησες, θα σε παραδεχτώ αν κάνεις κάτι στην Αριδαία, χωρίς να σε δω στα σάιτ να το διαφημίζεις, δίκην ξοφλήμένου ανθρώπου. Μας κούρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα λίγο πιο κάτω η καρατζοβα ενημερώνει οτι ο Σκουρλετης υπέγραψε την χρηματοδότηση δήμων μεταξυ αυτων και της Αλμωπίας και μάλιστα με το χαμηλότερο ποσό έναντι των άλλων οι οποίοι παίρνουν 2 και 3 φορές παραπάνω από τον δικό μας. εσυ τώρα μας το παρουσιάζεις κατόπιν των ενεργειών σου για να πάρουμε τα λιγότερα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σηφακης ειχε ενημεσει οτι θα κανει αυτο το ρκυσφετι . γιαννη τι γινεται σε προλαβε στον αγωνα δρομου η ντορκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σηφάκης δεν κάνει την κούριερ του Μπίνου, αυτό τον ρόλο τον έχει αναλάβει άλλος. Εξάλλου το Υπουργείο Εσωτερικών όποια μελέτη πάει από Δήμο της χώρας και έχει βάση την χρηματοδοτεί, δεν περιμένει από καμιά και κανέναν βουλευτή. Επιτέλους ας σοβαρευτεί λίγο όποιος από το σύστημα ακόμη θυμάται ( και ίσως νοσταλγεί) τα παλιά..

      Διαγραφή
  5. Pali gargara gia trt epitrapezia rodakina 2018 ntropi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυρία Αηδονά έχει βάλει στο δικό της πρόγραμμα έργο 74.000 € για την ύδρευση της Αριδαίας. Και πάλι σας πρόλαβε, αργόσχολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.