Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσωρινά χωρίς εφημερία η γυναικολογική - μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας


Ενημερώνουμε τους πολίτες που εξυπηρετούνται από το Γ.Ν. Πέλλας, Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, ότι η γυναικολογική - μαιευτική κλινική, του Νοσοκομείου μας δεν θα εφημερεύει για το διάστημα από 24-08-2018 μέχρι και 31-08-2018.

Το προσωρινό αυτό μέτρο κρίθηκε απαραίτητο λόγω μη ολοκλήρωσης της τοποθέτησης της μονίμου ιατρού που έχει ήδη επιλεγεί. Στο μεταξύ προσελήφθη η τρίτη επικουρική Γυναικολόγος που άρχισε να συμμετέχει στο πρόγραμμα εφημεριών της κλινικής.

Λαμβάνοντας υπόψη πως το κύριο κριτήριο εξυπηρέτησης των πολιτών είναι η ασφαλής αντιμετώπιση των προβλημάτων του, το Επιστημονικό Συμβούλιο, αποφάσισε την εφημέρευση του τμήματος μέχρι 23-08-2018. Σε συνεννόηση των δύο κλινικών Έδεσσας -Γιαννιτσών αποφασίσθηκε η ενεργός συνεργασία τους και από 24-08-2018 έως 31-08-2018 όλα τα επείγοντα περιστατικά, οι τοκετοί και τα επείγοντα γυναικολογικά χειρουργεία, θα διεκπεραιώνονται από την αντίστοιχη κλινική των Γιαννιτσών.

Όλα τα πρωινά η κλινική για μία εβδομάδα θα λειτουργεί με τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία.

Καταβάλλονται όλες οι απαιτούμενες προσπάθειες για τον συντομότερο διορισμό της μόνιμης Γυναικολόγου, ενώ όλη η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί με την προκήρυξη νέας μόνιμης θέσης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Γ.Ν ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
    ΜΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΜΥ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΔΩΝΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως με τον Άδωνι πρωτα έφερναν γιατρούς καο μετά κάνανε μονάδες?
    Πρώτα έφερναν γιατρούς και μετά μηχανήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ Η΄ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΛΩΡΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΟΥΚΕΤΑ;
      ΛΕΩ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολακη είσαι χειρότερος του Άδωνη κέντρο υγείας το κατάντησες η μοναδική εφημερία θα είναι έτσι όπως πάμε στην καντίνα. Ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.